КОЛКО е ПРОСТО! БОРИСОВ изпълни поръчка на ПЕЕВСКИ да затвори ТВ7, защото пак ще има гласуване като това за 16-те милиарда и ДПС… Има вестници с по-големи дългове към КТБ от тези на ТВ7, но..

Колко е просто! Методиев Борисов изпълни поръчка на Пеевски да затвори ТВ7, защото пак ще има гласуване като това за 16-те милиарда или онова за пенсионните фондове, или онова като „Геноцида“, който се превърна в „изтребление“. ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо. Клишето е – двете страни на една и съща монета. Много вестници и то национални централни ежедневници дължат пари на КТБ, но Борисов не ги закача, защото Доган не ги е поръчал.

От както се върна на власт Борисов забрани на членове на правителството, министри и зам. министри да гостуват в ТВ7. Методиев прати вчера полицаиите в офиса на медията. Вътрешният министър Бъчварова не излъга, тя не знае кой е пратил полицаите. И за да излезе герой уволни двама началници. Същите тези тихомълком ще бъдат преназначени на други позици без никой да разбере. Схемата на мутрите е една и съща. Създават проблем, създават хаос и го управляват. Така действа НАТО, така действа Америка. Навсякъде по света бандитите действат по един и същ начин. Искаха да вземат сървъра на ТВ7, тоест да спрат телевизията, чиято стойност се прави от журналистите всеки ден и цената и ще се срине, ако спре за ден два даже. Стойността на телевизията не е в техниката, а в журналистите, но без сървър няма ефир. Като падне 100 пъти цената ще я купят на безценица и после пак ще намерят журналисти пчелички. Ето така се управлява хаос.

Boiko_Borisov_celuva_raka_na_Dogan

Снимка Интернет
Борисов Методиев е слуга на много господари – на Доган, на американците, на европейците, на руснаците, ако трябва, стига да е на власт.

Подобни новини

Оставете коментар