БАНДИТЪТ костюма си сменя, методите – не! Уволнените от Борисов началници заради ТВ 7 на нови постове. БСП и те мислят народа за ПРОСТ, издигнаха лозунг: Време е за справедливост В КАПИТАЛИЗМА няма справедливост, има..

Бандитът костюма си сменя, методите – не! Уволнените от Борисов началници заради ТВ 7 са назначени на нови постове. Още същия ден прогнозирахме, че уволнените ще бъдат преназначени, защото изпълняваха заповед на Борисов.

БСП и те мислят народа за прост. На 1 май издигнаха лозунг: Време е за справедливост. В капитализма няма справедливост, има единствено несправедливост и схрускай другия. На това се крепи системата, на зависимостти, лъжи и несправедливост.
Например днес Методиев Борисов получава някаква най-висока титла от българската Митрополия. Ако можеха да му дадат титла Господ, щяха да го направят, а той си е мутра висша класа. Изпълни поръчка на Пеевски като прати полиция и съдия изпълнител да затворят ТВ7. После за пред хората уволни двама полицейски началниции за пред хората, да разберат колко е строг и справедлив. Днес ги назначи на нови постове. Съпартийците му от комунистическата партия – БСП пък, ако така продължават след някоя друга година като измрат пенсионерите, няма да има кой да гласува за тях и ще са извън парламента. Вместо да са опозиция на мутризацията, те обслужват политиката на Методиев Борисов. Не лъжете хората, че сте социалисти. В капитализъм не може да съществува социализъм.

Muzei_socializma_you_com

Снимка www.youcomments.com
Бойко Борисов е охранявал Тодор Живков в тази Чайка, затова не дойде на откриването на Музея на социализма вчера.

Подобни новини

Оставете коментар