НОРМАЛНИТЕ ЛУДИ стават все повече! С какво бебето Принцеса е по-бебе от всички останали по света, освен с пари и власт? В България пък ЖЕРТВИ на системата поискаха ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР за акушерката, която e по-голяма жертва от жертвите

Нормалните луди по света стават все повече. С какво бебето Принцеса е по-различно, по-бебе от всички останали бебета по света, освен с пари? С измислени кралски титли, власт и пари. Какво ни интересува бебето на Кейт? Че от 1950 г Великобритания е нямала Принцеса, че името, че не знам си какво… С какво ридаещият български народ заслужава да го занимавате с някакво свръх-бебе. Обади се днес един зрител и каза: Кралицата да вдигне паметник в центъра на Лондон на Сталин, защото ако не беше той Хитлер щеше да убие Кралицата и нямаше да има кралско семейство.

В България пък още повече нормални луди. Жертви на системата – млади майки поискаха доживотен затвор за акушерката, която е още по-голяма жертва от жертвите. Събраха се тези майки в големите градове и издигнаха плакати без да им стига акъла, че най-голямата жертва е акушерката. Виновните са собствениците на болниците, които си гледат кефа, докато акушерките и лекарите бачкат по 24 часа в денонощието. Нека тези майки изкарат една седмица без да мигнат да видим как ще се държат с околните. И друг момент има. Акушерката е сигнализирала за жълтеница и на бебето веднага е сложена ваксина и детето се влошило. Ами ако са и спретнали номер на тази женица, да бъде изкупителна жертва заради лекарска грешка с ваксина. Майките вместо да излязат да защитят акушерката и да протестират срещу собствениците експлоататори, те се кефят на бебето на Кейт и хвърлят доживотни камъни по женицата, за която всички казаха, че е много добър човек. Собственикът на болницата някой си Тиков стана известен и с това, че има много имоти в София и в тях живее скандалния кмет на Пазарджик и жена му, защото получава всички обществени поръчки.
Протестиращи луди хора, нормални, но луди, защото не им стига акъла на чии порти да протестират.

kralskoto_bebe_maika_mu_Keit_go_darji_Uilqm

Снимка по видео на CNN
Цяла седмица медиите в България и по света занимават бедняците с някакво бебе, като внушават, че то е по-бебе от останалите.

Подобни новини

Оставете коментар