УБИЙСТВЕН НОВ ТАНК извади РУСИЯ на тренировката за парада на 9 май! ВИДЕО: МОСКВА: 18 милиарда евро са вложили руснаците за собственост в БЪЛГАРИЯ!

tank_Armata

Убийствен нов танк извади Русия на тренировката днес за парада на 9 май! С капсула вътре за танкистите и автоматично зареждане на няколко вида стрелково оръжие. Може да го видите в това Видео:

Днес, както знаете, руснаците показаха "АРМАТА" изцяло. ТОВА ЖЕЛЯЗО НЯМА АНАЛОГ И НЯМА ДА ИМА поне още десет години. Появиха се коментарии от рода " покажете ми каква кола или хладилник са направили?". За да ги няма тези въпроси малоумни и тук веднага отговарям. НА ТЕЛЕВИЗОРА КОЙТО СТРУВА 100 долара ДДС е 20 долара. Танка или самолета който струва 40 000 000 ДДС е смятайте. А един двигател за космически кораб е над 200 000 000 милиона. САЩ са платили 18 дигателя напред за да си гарантират ПОНЕ мечта да полетят. При оборот МИЛИАРДИ печалбата е уникална. За да спечелиш милиард от телевизор и тостери ехееее… така СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ!Сега да видим и клипа.

Публикувахте от На всеки километър в 4 май 2015 г.

В същото време от Москва изнесоха официална информация, че от разпадането на Съветския съюз до днешни дни, за 25 г руснаците са вложили над 18 милиарда евро в имоти в България. Министерството на туризма на България преди месец обяви, че руснаците са купили в България 400 000 имоти. Това прави средно по 45 000 евро за имот. От тази гледна точка вчера Министерството облекчи визовия режим за тези руски граждани. Те много по-лесно ще получат достъп до имотите си, като плащат визи на летището, като най-атрактивни са едногодишните.

tank_Armata_

 

tank-T-14-Armata

Снимки Интернет
Чудото на бойната техника – танкът Армата.

Подобни новини

Оставете коментар