За да се случи АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЯ трябва да бъде заличена ПАМЕТТА от миналото! Затова в учебниците пише, че НЯМА ТУРСКО РОБСТВО, че Америка ни е освободила от фашизма, че в БЪЛГАРИЯ е НЯМАЛО АНТИФАШИСТИ, че РУСИЯ…

За да се случи Американската империя по света трябва да бъде заличена паметта от миналото! Това е първото условие за да бъде наложена която и да е империя без значение времето и мястото. Затова в учебниците пише, че няма турско робство, че Америка ни е освободила от фашизма, че даже от турското робство. Затова Плевналиев (срам ме е да го нарека президент на България) на 3 март не каза, че Русия ни е освободила от турците, а спомена финланци, украинци и други. Затова създадената от Америка Ислямска държава разрушаха вековни градове в Ирак. Затова на 9 май ще ви внушат, че украинците са изиграли най-важната роля при отблъскването на Хитлер към Москва и те са победили фашизма.

Голям скандал се чака в Народното събрание утре. Днес Комисията по външни работи ще разгледа няколко вече написани варианта на декларация за Деня на победата и един от тях трябва да бъде гласуван в Народното събрание. Но в документа умишлено, пак с цел заличаване на паметта не се споменава, че в България е имало антифашисти. Това са били 450 000 души, като 30 000 са убити, а 2000 са още живи. Това също е заличаване на паметта за да се случи Империята Америка.

antifa6isti_plakat_Svoboda_9_septemvri

Снимка Интернет
2015 г сме и Народното събрание ще приеме декларация, че в България ето тези хора – антифашистите ги е нямало. Добре знаете, че през 1939 г Народното събрание не се съобразява с народа си, както и сега и тогава приема влизане в съюз с фашистите.

Подобни новини

Оставете коментар