ВСЕКИ ПОКАНЕН, който не отиде на ПАРАДА в МОСКВА оправдава ФАШИЗМА, тоест е съвременен психопат фашист, модерен националист! Единствената българска телевизия, която ще предава пряко парада от Москва от 9,30 ч на 9 май е…

Всеки поканен, който не отиде на парада в Москва оправдава фашизма, тоест е съвременен психопат-фашист, модерен националист. Психопатия е заболяване при което човек изпада в морална лудост. Тя може да се управлява от интересите на господарите му. От такава психопатия са болни президентите на половин Европа, защото са слуги на САЩ. Не на техния Обама, защото той пък е в психопатия спрямо парите, които го държат на власт.

Победата над фашизма 9 май бил Ден на Европа, която отново е разделена. В Москва празнуват Ден победьi, в Берлин – Ден на Европа, която в момента е във война с освободителката си от Хитлер преди 70 г. Снощи по първи руски канал беше пуснат филма „Митовете на войната“, в който руснаците отдават заслуженото на Америка и Великобритания, които помагат за победата над фашизма с авиация и 200 000 камиона. Въпреки, че тези две държави колонизатори се включват в последната минута както се казва, когато вече е било ясно, че Хитлер губи. Американци и англичани показват истинското си лице, когато бомбандират мирните жители на Берлин, Лайпциг и други градове, като ги сриват до основи. Защо, и днес няма признаят. 50 000 убити мирни германци. Кой ще ги съди тези убийци без причина, защото Хитлер вече е бил капитулирал. България както във всяка война е била в грешната коалиция, въпреки че тук е имало 450 000 антифашисти, 30 000 от които са убити, 2000 са живи и в момента. А днес Народното събрание не иска да признае този факт в декларацията, която трябва да приеме. Пореден срам за България. Вече сме в трета национална катастрофа, която не е само бомби и разстрели, а и глад, както е в момента. Глад, който води до геноцид в държавата. Няма нужда от бомби и автомати.

Hitler_Hai_drugi_Hai_4erno_bqlo

Снимка Интернет
Хитлер беше победен на 9 май 1945 г, но днес има много последователи, които действат. Съвременният световен Хитлер днес е Америка, която създава конфликти по света за да ги управлява.

Подобни новини

Оставете коментар