ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ от БЕЗСМЪРТНИЯ ПОЛК бяха почетени човечно и незабравимо в над 100 града в РУСИЯ! Да честитим на ПЛЕВНАЛИЕВ и БОРИСОВ днешния Ден на жената в Америка – 10 май

Истинските мъже от Безсмъртния полк на Втората световна война бяха почетени човечно и незабравимо в над 100 града в Русия. Ето по този начин в цяла Русия бяха издигнати портретите на 20-те милиона загинали освободители на света от Хитлер. Само в Москва реката от роднини на героите бе над 500 000 души. Подобни шествия обединени под мотото „Никой не е забравен“ се проведоха дори в малките градове на Русия и на трибуните бяха все още живи участници във Втората световна война. Впечатляващи бяха внуците и правнуците на загиналите, 6-8-10-12-годишни деца облечени във военни униформи. Вчера се създаде впечатлението, че всеки втори руснак е войник готов да отиде и да умре за Русия към днешна дата.
А днес е 10 май, Ден на жената и майката в Америка. Да честитим празника на президента Плевналиев и на Методиев Борисов.

9_mai_Bessmertnii_polk_Nikto_ne_zabait_ogromna_reka_hora_vdignati_portreti_9_05_2015

Снимка РИА Новости
Безсмъртният полк беше най-впечатляващото преживяване от тържествата на 9 май в цяла Русия. На 80-годишнината, след 10 г вероятно няма да има жив участник от Втората световна война, затова 70-годишнината беше толкова важна за младите, да помнят историята. Шествия се проведоха дори в Донецката народна република и Луганската народна република. Единствено в Украйна нямаше тържества. Ветерани от войната бяха приети във Върховната рада и Порошенко постави едно червено цвете на паметник. По-тревожното за Украйна е, че за национални героя бяха обявени участници на страната на Хитлер.

Подобни новини

Оставете коментар