ИСТИНАТА, кажете истината: АМЕРИКА направи НЕУСПЕШЕН МАЙДАН в Скопие, за да спре ТУРСКИ ПОТОК през Македония. Целта е да смени правителството, защото това не слушка, като Борисов, Плевналиев, Орешарски

Истината, български и европейски медии кажете истината: Америка направи неуспешен майдан в Скопие, за да спре турски поток през Македония. Целта е да се смени правителството, защото това не слушка като Борисов, Плевналиев, Орешарски, които спряха Южен поток през България по заповед на американците.

Даже Методиев Борисов си позволи вчера да даде съвет на Груевски да си подаде оставката, защото той, Борисов така направил през 2013.
Македонците обаче не допуснаха Майдан, като измислиха терористична акция в Куманово, за да отклонят вниманието. Властите не очакваха, че ще и изтърват края и ще се стигне до 8 убити полицаи. Че били унищожени 2-3 големи къщи, голяма работа. Майданът обаче още не се е разминал, защото за 17 май е насрочен огромен митинг в Скопие на който Америка трябва да постигне целта си – да свали Груевски и сложи свои хора начело на Македония, които да откажат Турски поток през територията на страната. Ето това е терористичната демокрацията, която налага Америка по света. Който не слуша – Майдан. Няма капитализъм с човешко лице мили мои. Капитализмът има само едно лице – това е лицето на банкнотите.

karta_Turski_potok_minava_prez_Makedonia

Снимка от Видео на телевизия Россия
Руските телевизии вече няколко дни обясняват каква е причината за размириците в иначе спокойната балканска държава Македония – недопускането на Турски поток. Тази информация и карта обаче няма да я видите в проамериканските медии в България и Европа.

Подобни новини

Оставете коментар