АМЕРИКА се предаде, клекна пред РУСИЯ! Кери отиде на крака при Путин и каза, че ще дърпа ушите на Порошенко за…. Какво ще правят сега БЛИЗАЧИТЕ от БЪЛГАРИЯ Плевналиев, Борисов, … Не забравяйте обаче, че става дума за договорка между ПАРИТЕ на Русия и Америка, разделиха си света 50:50

Америка се предаде, клекна на Русия! Кери отиде на крака при Путин в историческа среща и каза, че ще дърпа ушите на Порошенко защото преди срещата в Сочи украинецът ядосан обяви, че ще нападне летището на Донецк. На пресконференция късно снощи журналист зададе въпрос на Кери какво ще прави с Порошенко за изказването му и Кери отговори, че ще го посъветва да се откаже и спазва договорът от Минск.

Какво ще правят сега близачите от България Плевналиев, Методиев Борисов, Митов, Ненчев и още знайни и незнайни русофоби.
На Америка им трябваше такъв като Елцин, да го управляват, но преди 14-15 г дойде Путин. И той живее в капитализъм, защо да им се подчинява, а не да дели 50/50. Америка опита с Украйна, опита със санкции и накрая клекна. Тоест каза: Съгласни сме да си поделим света 50/50. Европа явно се уплаши, че няма кой да и купува стоките, газ няма откъде и Кери каза, ОК, ще делим света 50/50.

Putin_se_rakuva_s_Keri_So4i

Снимка Интернет
Не забравяйте, че става дума за договорка между ПАРИТЕ на Русия и Америка, разделиха си света. Досега американците искаха всичко, но клекнаха.

Подобни новини

Оставете коментар