ПИЯНИЦИ! Да отиде финансов министър да брои билетите на един клуб и да не види нарушението на закона – билети с 0 лв.., тоест за „Лудогорец“ няма ДДС.. Направиха страница във Фейсбук: Домусчиев ти си…

Пияници. Като пълни пияници се проявиха Боби Михайлов, Лиляна Павлова (на снимката) и Домусчиев с нападението над журналиста Димитър Тасев.

Bobi_Mihailov_Lilqna_Pavlova_piqt_na_stadiona_na_Ludogorec

Публична личност не може да се държи така. Но медиите са виновни, че още не са го разкъсали. Всички са на хранилка, затова. Каквито и въпроси да му задават, каквото и да го питат. Даже дали е гей, той не трябва да реагира като първата мутра на улицата. И откъде гони журналиста, от обществено място, където той си върши работата. Но хак им е на медиите. Като не си власт, си обслужващ персонал. Само преди дни Методиев Борисов каза пряко в ефир на Хекимян: „Вие не си изпълнихте ангажимента“ и водещият започна да хълца. Това е журналистиката днес, да изпълнява ангажименти, а не да бъде коректив на живота, коректен посредник между това което се случва и публиката.
Домусчиев е поредният богаташ, който очаква от медиите да го обслужват, а не да му правят забележки, какво остава да го критикуват. На снимката виждате празните места по трибуните, но спорът не е в това, а в ролята на медиите и журналистите днес. В България никога журналистите няма да поставят микрофоните в краката на говорещия, всички, заедно, в знак на протест, както го направиха в Гърция и оня самозабравилия се шашна.
За сметка на това в България във Фейсбук се появи група:
Домусчиев е завършен простак:
https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%BE%D0%BC%D1%83%D1%81%D1%87%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA/1427369294236424?notif_t=fbpage_fan_invite

stadion_Ludogorec_ma4_s_Loko_Sf_prazni_mesta_skandal

Снимка Интернет

Виждате празните места по трибуните на стадиона в Разград.

Подобни новини

Оставете коментар