ИЗЯЖ ДЪРВО, НАПРАВИ ДОБРО: Иди си с добро, ПОДАЙ ОСТАВКА Новата му далавера: 30 000 лв НАРОДНА ПАРА за изложба в която участва КУЧЕТО му ЛАЗАР

Лафът на мутрите от подземния свят: Направи добро, изяж дърво, който (срамота) днес е по страниците на всички вестници е вече като нова българска поговорка. Интелигентните хора биха обърнали лафът към днешна дата така: Изяж дърво, направи добро, подай оставка. Новата далавера на Методиев Борисов е 30 000 лв Народна пара за кинеложка изложба на български овчарки, в която участва и кучето му Лазар. Парите са отпуснати от Министерството на Земеделието. Събитието е на 29 май.

И хеликоптерът за 5000 лв и парите за тази изложба са злоупотреба с обществен ресурс.
Разберете, и преди и сега нищо не се е променило. Методиев Борисов си е един и същ. Милионерите около него са едни и същи. Само лицата се сменят. Далаверите и лъжите са едни и същи. И преди ходи в Катар. И тогава се върна с едни магистрали, с едни заводи, с едни инвестиции в какво ли не. Нищо. А най-голямата му лъжа от вчера е, че вкарал 1 милиард в хазната. Взе заем от 16 млр. Къде го видя този 1 млр. Лъжите му стават все по-големи и все по-опашати. И винаги друг му е виновен, от предното управление.
Големият проблем не е Методиев Борисов. Проблемът ни е Америка, която го държи на власт, защото им е удобен, тоест слушка. Той затова се държи толкова безцеремонно и чупи врат.

Borisov_s_ku4eto_si_Lazar

Снимка Интернет

Методиев Борисов с кучето си Лазар, чието показване на изложба струва 30 000 лв народна пара.

Подобни новини

Оставете коментар