ДАКЕЛ с КИСЕЛО ЗЕЛЕ! 6-ца на МАТУРАТА срещу 100 лв! Даваш КРЪВ, те я продават за 10 пъти повече! В КАПИТАЛИЗМА всичко, абсолютно всичко се купува и продава! ВИДЕО: Как се готви куче..

ku4e_derat_go

Дакел с кисело зеле. Вчера журналистка с дакел написа в социалната мрежа гневен пост, че друга собственичка с дакел, която срещнала на улицата и признала, че е продала кученцата си за 70 лв на корейци, виетнамци, китайци или някакви други за да ги сготвят с кисело зеле. Сит на гладния не вярва. Нямам представа каква е тази вещица. Сита или гладна, но ако така прави бизнес. Кучката и постоянно е бременна, има си клиенти вещицата и така се изхранва. Днес всичко се купува и продава. Лично на мен всеки месец ми звънят от кръвен център с молбата: Вашата кръвна група е много рядка, имаме спешна нужда от кръв, ще дойдете ли, ще ви заплатим. Първият път отидох, но те всеки месец звънят, а то трябва поне 6 месеца да минат. После вероятно продават кръвта ми в чужбина за 10 пъти повече пари.

Разказвам всичко това за да докажа отново и отново, че всичко в капитализма е бизнес, купува се и се продава – кучета за манджа с кисело зеле, кръв, всичко каквото се сетите. В това число разбира се и нематериалните категории – съвест, морал, любов, изневяра, мъка, радост, щастие, всичко.

Пресен пример от вчера са матурите. Можеш да изкараш 6-ца срещу 100 лв. В Интернет имаше предложения за верните отговори, които получаваш след час от началото на матурата. Тогава е разрешено ходенето до тоалета, където никой не може да ти бръкне в гащите за да провери какво има. От министерството на образованието признаха, че пробив е възможен, защото има 640 училица и 10 000 квестори. В 8 ч всички училища вкарват изтегленият вариант на теста в компютрите си за да го разпечатат и раздадат на 54 000 зрелостници. Не е проблем тестът да бъде пратен по мейла на търговеца на матури и за час той да бъде решен от специалист. Верните отговори се изпращат на смс на тези които са си платили – 100 лв за матурата по български и английски, 120 лв за география и 150 лв за математика.

http://www.dailymotion.com/video/xe7109_dog-slaughterhouse-rzeznia-psow-abb_animals

Снимка Интернет

На снимката горе дерат дакел, който ще сготвят с кисело зело.

Подобни новини

Оставете коментар