ЧАСТНИТЕ ЗАТВОРИ – най-печелившият бизнес в АМЕРИКА, вече в ЕВРОПА, скоро и в БЪЛГАРИЯ По 55 $ на ден за всеки затворник от държавата!

автор: WAKE & HELP AМ Алтернативна

Частните затвори са най-печелившият бизнес в Америка, вече в Европа, скоро и в България.
Купувайте на промоция от частните затворнически вериги от предприятия. Защо? На практика при пазарната икономика с представителната демокрация (подвид капитализъм – „свобода“ и „демокрация“ – СКРИТА диктатура) ПЕЧАЛБИТЕ се приватизират, а ЗАГУБИТЕ се национализират, с което многообразните форми на собственост върху средствата за производство в ПЕЧЕЛИВШИТЕ сектори се заместват ИЗЦЯЛО от частна собственост, а ЩЕТИТЕ в губещи отрасли като например банките в периода на финансова криза, се ПОЕМАТ от държавата, тоест от данъкоплатците, с което на ПРАКТИКА се национализират.
Образец за процъфтяваща ЧАСНАТА собственост се считат САЩ, в които печатането на парите, медиите, оръжейната промишленост, а и от 1980-те вече ГОЛЯМА част и от затворите са ЧАСТНА собственост. Частни предприемачи продават акции на борсата, реализират ПЕЧАЛБИ от престъпления и наказания. Съдържателите на затвори получават от държавата по 55 долара на ден за всеки затворник, плюс печалбите от затворническите вериги от предприятия. Колкото повече затворници и колкото по-дълго време прекарват зад решетките, толкова по-скъпо се продават на борсата акциите на затвора. По пример на САЩ в последните години се ПРИВАТИЗИРАТ затворите и в Евросъюза. От 2005 година започва ЧАСТНАТА приватизация и на немските затвори – както изглежда ЕДИНСТВЕНАТА индустрия с бъдеще в ЕС и САЩ.

4asten_zatvor

Снимка www.youcomments.com

В България темата за частните затвори беше повдигната през 2013 г с аргументите, че на държавата ще и излязат по-евтино частните затвори, но това е оправдание да се отклони обществен ресурс към частни приятелски фирми, които после ще върнат като благодарност част от парите.

Подобни новини

Оставете коментар