ЦИГАНИТЕ през СОЦИАЛИЗМА работеха до един! Днес са ОРЪДИЕ за спечелване на ИЗБОРИ и нещо, което никой не коментира: ИЗПОЛЗВАТ ги за конфликт с БЪЛГАРИТЕ за да е тук НАТО уж да пази етническия мир и…

Циганите през социализма работеха до един! Децата им ходеха на училище, а те всяка сутрин в 8 ч на работа. Разбира се не изкарваха до края работния ден, но бяха ангажирани. Днес са оръдие за спечелване на избори и нещо, което никой не коментира: Изполват ги за конфликт с българите, когато се налага политически. За да е тук НАТО уж да пази етническия мир, който сам разпалва, ако трябва да се удари някой политически. Ако правителството не слушка Америка веднага му спретва един цигански протест или конфликт и там каквото трябва.

Ако циганин живее в незаконна къща, каквито са над 90% законът го пази. Не можеш да му събориш бараката, защото му е единствено жилище макар и незаконно построено. Можеш да му го събориш само, ако му осигуриш друго такова.
С други думи българите трябва да очакват конфликти с циганите във всяко населено място, във всеки един момент, защото циганите са политически инструмент. Има цигани и цигани. В селата те отдавна изкупуват къщите в центъра на селата и то за 40-50 хиляди лева. Не се учудвайте, имат ги парите, защото много от тях работят в Гърция и други държави, но не извършват тежък физически труд. Или са сводници, или участват в трафик за бебета. Всички останали се занимават с кражби и далавери в България. Държавата я няма в проблема с циганите, защото не и е изгодно да я има.

cigani_edin_sabul_ga6i_i_razmahva_hui_zamacan_na_balgarite_drugi_se_smeqt_25_05_2015

Снимка Интернет
Циганите отдавна го размахват на българите, но държавата не вижда, а на тях не им пука, защото имат държавен гръб.

Подобни новини

Оставете коментар