КАНДИДАТ КМЕТ, СМАЧКАХА му ФАСОНА, той изпадна в ярост и изключи Фейсбук коментарите на ПАЛАЧА си! Не му стига акъла, че ГОСПОД да стане политик не може да победи ПАРИТЕ и че всички сме роби на…

Кандидат кмет на Варна от партията на Велизар Енчев, смачкаха му фасона, той изпадна в ярост и изключи Фейсбук коментарите на палача си! Четете:
Кандидат кметът:
За не повече от десет години почти цялата земя в България ще бъде в ръцете на около 1000 фирми и лица. Колко от тях ще са български, не е ясно. Ясно е обаче, че няма да са мнозинство.

Палачът:
Свободен пазар – нали това искахте. С подписване на Трансатлантическото споразумение не 1000, а само 10 фирми ще владеят българската земя индиректно. За парите граници няма, идват, завладяват, ако не им изгодно, продават и заминават. Сега ли се светнахте, че ще стане така? А и нищо ненормално не се е случило. В капитализма е така.

Кандидат кметът:
Извинявайте, кои сме ние, които сме го искали? Бихте ли уточнил?

Палачът:
Всички – аз, ти, тя, той, ние, те, всички искаха тотална смяна на тоталитарната система, пазарна икономика, не планова, за целта „Кой не скача е червен“, тоест синята власт тогава разби всичко градено десетки години, разби го защото не било синьо, а било червено. Държавата се оттегли от основни за обществото сектори и вече в новата система целта е печалба без значение средствата. Днес държавата е купена от Световната банка и Международния валутен фонд чрез политиците, които са на власт и всички сме роби. Ако някой реши да не слушка веднага му спретват един майдан. В този ред на мисли всякакви бели лястовици като Велизар Енчев и каквито и да са други нямат никаки шансове. Преди 2 години му звъня на Велизар в ефира на предаването, което водеше и му казвам, че тяхната партия е частна, а той – Не, как ще е частна, ние НФСБ сме партия от народа, за народа. Какво стана, Валери Симеонов го уволни като собственик на партията, защото Енчев не слушка. Същото се отнася и за най-горе в държавата. Борисов ако не слушка ще го сменят, но той е обиграна мутра. Връщам се на твоя въпрос – Всички искахме промяна и стигнахме до тук, и всички сме жертви на системата, цигани, българи, турци, всички сме жертви на системата, която по-горе описах, създадена от тях срещу нас. В момента най-големият враг на всеки един гражданин е държавата, която те дебне отвскъде за да ти вземе парите.

Кандидат кметът:
Разбрах ти логиката, но е сбъркана. Естествено беше да се иска промяна. Друг е въпросът, че имаше подмяна.

Палачът:
Няма такова понятие подмяна. В света на парите всеки ден се случва подмяна, и никой няма право да се сърди на парите, защото те имат едно единствено качество или свойство или цел, както искаш го разбирай – да се множат. С други думи подмяната е основно качество на системата – на истината с лъжата, на невинните като виновни и т. н. Изобщо не ми е сбъркана логиката. Кажете на хората, че това няма как да се промени, не ги лъжете с някакви измислени ценности. Парите казват кое е ценност и кое не е, кое е подмяна и кое не е, а не политиците. Политиците са само оръдие в ръцете на парите.

Кандидат кметът:
Напротив, може да се промени, и мисля че зависи само от нас. Ако смяташ обратното, защо въобще си правиш труда да пишеш? Стой си вкъщи, плачи по цял ден и не се показвай навън. С вайкане и писане във фейсбук нищо няма да стане. Ако ти си отчаян от живота, разбирам, но не е желателно да си пренасяш личните настроения и емоции тук.

Палачът:
Аз не плача и не се вайкам, това не са лични емоции. Това е реалността в цял свят. Това, което ти правиш във Фейсбук са лични емоции с които искаш да излъжете хората. Както го направихте с Варна утре. Какво се случи – подмяна. Къде е Варна утре сега, къде си ти сега? Това да отваряш очите на хората не е лична емоция, защото аз не ги лъжа, а вие ги лъжете. Аз съм наясно, че никой даже и Господ да слезе не може да промени нищо, защото няма как да победи парите. Ако не е Бойко, ще е Стойко, ако не е Доган, ще е Хасан. Вие обаче лъжете хората, че може да промените нещо. Всичко така е измислено, че да сме роби до живот . Единственото, което ни остава е да се борим по формулата: Доброто винаги побеждава злото, което е непобедимо….

 

Ето тези неприятни последни изречения кандидат кметът ги изстри. Палачът обаче отново ги пусна и го предупреди, ако е мъж да не ги трие. Кандидатът за власт обаче не само ги изтри, но забрани на Палача си да коментира на профила му. Когато нямаш аргументи единственото което може да направиш е да избягаш от палача си.

Kostadin_Kostadinov

Снимка Фейсбук

Костадин Костадинов се очаква да бъде кандидат-кмет за Варна от партията на Велизар Енчев. Как да признаят горките, че не могат да променят робския живот на хората, защото системата е така измислена, че всички граждани уж да са свободни, а на практика са роби. Цели държави са роби на Световната банка и Международния валутен фонд. ЕС чрез политиците в него са само оръдие на парите за по, по, по-голямо робство.

Подобни новини

Оставете коментар