До всички МЕДИИ: Питайте БОРИСОВ как стигна до Девня, с какви пари на частно събитие? В 11 ч беше в София, в 14 в Девня.. А за ЦИГАНИТЕ не разбирате ли, че и БЪЛГАРИ и ЦИГАНИ са еднакво жертви на системата

До всички медии в България: Питайте Бойко Борисов как стигна до Девня, с какви пари на частно събитие – да реже лента на някаква поточна линия на частен завод. В 11 ч беше в София с македонеца Заев, а в 14 ч в Девня. Държавата няма нищо общо, но полетът е с държавни пари, публични средства събрани от всички българи. Повтаря се историята с „Лудогорец“. Вълкът козината си мени, но нравът – не. И лъже, лъже. Щеше да връща 5-те хиляди лева народна пара потрошени за трибуна „Моци“ в Разград. А вчера колко изхарчи – нови 5.

А за циганите, тази дискусия, която върви вече няколко дни не разбирате ли, че и българите и циганите са еднакво жертви на системата. Новата система, която има изгода от статуквото циганите да са гладни и необразовани. Същото важи и за българите. Така те – властта държат и цигани и българи в зависимост, като електорат единствено за избори. С други думи, разберете, че проблемите на циганите и българите са едни и същи – проблемът им е власта, а не избиване помежду им.

Boiko_Borisov_reje_lenta_v_Devnq

Снимка БГНЕС
Бойко Борисов да отговори колко пари народна пара изхарчи за да прелети 500 км от София до Девня за да открие линия в частен завод.

Подобни новини

Оставете коментар