В Чехия му викат ПАПА ПУТИН! В България, в Котел СЪБИ СЪБЕВ дава имота си на РУСИЯ за база голяма колкото базата на НАТО в Ново село ИМЕНАТА на всички 89 имена със забрана на влизат в Русия

В Чехия култът към Путин е не по-малък в сравнение с България. Русофилите в Чехия му викат Папа Путин. На парада в Москва за 70-годишнината от победата над фашизма от Европейския съюз отиде само президента на Чехия Земан.
В българския Котел Съби Събев заби руско знаме на покрива на имота си и го обяви за руска база. Събев е готов да дари имота си, който е голям колкото базата на НАТО в Ново село също в община Котел.
„Путин е най-хуманният сред хуманните президенти. Всичко хубаво е червено – червено вино, Червена армия, ЦСКА, кръвта е червена. Гледам, че рублата става все по-силна. Китай също ще помогне много на Русия. С този азиатски съюз Америка си заминава, тя е пътник и ще се сгромоляса изведнъж. Ще се чудят какви мръсотии да направят из целия свят, за да могат да смучат и крадат като жандарми“, коментира Съби Събев.

Пред KOTELNEWS другарят Събев заклейми всички които са против Русия: „Ще дойде време, когато народен съд ще съди тези, които са били против Русия. Това време не е далеч. Както имаше Народен съд за омразните хора след 9-ти септември, така и сега ще има такъв. Ще им обърнем хастара на тези, които са против Русия“. Екзалтиран от военните маршове, звучащи на Червения площад, Събев с ирония бичува настоящата българска армия сравнявайки я с „…една шепа бълхи, хапеща руската мечка. Боже, боже!“. При марша на първия батальон Другаря вдигна и тост: “Пия за здравето на българската армия. Дано не ходи към Русия, защото е за нейно добро. Не ги виждам! Ще се върнат кьорави, куци и сакати! Само музикантите от парада да пуснат и ще превземат София. Ще има да тъпчат главите на софиянци и да ги бият с палките… Всички ще избягат. И музикантите могат да се опълчат на българската армия”. Застанал прав пред телевизора, захранен от генератор и свързан пряко със руски сателит, Събев атакува и световните лидери и политици, неуважили юбилейния парад: „Всички лидери са там! Няма ги само аутсайдерите. Ние знаем кои са и няма защо да казвам имената им. Сега си мисля, че тези, които ще отидат да се бият срещу Русия, няма да могат да гледат другите паради, които аз ще наблюдавам. Путин е президент на президентите от целия свят! Обама е едно нищо пред него. За мен Путин е точен, умен и т.н. Нямам думи, с които да окачествя неговото високо качество. Ако не той, а Жириновски е президент на Русия, войната е готова и Америка няма да я има.

Защо котленецът Съби Събев гледа само руска телевизия и каква е причината да изпада в крайности, когато някой злослови срещу Русия в интервюто за KOTELNEWS:

– Г-н Събев, вярно ли е, че местността в която се намираме е руска губерния? Нали това е ваша земя?

– Аз ще подаря тази земя на руското посолство.

– Това са силни думи. Готови ли сте да заявите това пред нотариус?

– Да! Подарявам земята си, без да ми мигне окото!

– Вие сте споменавали за тази ваша идея, още когато се заговори, че до Котел ще има американска база.

– Тук ще бъде руската база, която може да се казва „Двата кестена”.

– Колко декара ще дарите на Русия, за да може да си построи своя военна база?

– Ще бъдат толкова, колкото е базата в Ново село, за да има териториално равенство. Тогава ще видим кой каква техника ще наблъска тука!

– Но тук дори телефоните нямат обхват!

– Това не е вярно. Аз си говоря оттук с целия свят!

– Защо сте си сложили руското, а не българското знаме?

– Знамето е такова, каквото аз искам да си сложа. Някой казва ли нещо на ония, които са си сложили в колите американското знаме? Никой не им казва нищо. На мен ми харесва това знаме. То владее света и ще продължава да го прави! Аз съм служил в българската армия, когато бяхме в СИВ и Варшавския договор. Тогава ние се клехме във вярност на Русия и Съветския съюз. Аз продължавам с моята клетва и да си подкрепям Русия. Сега чувам, че българската армия щяла да обявява война на Русия…Една шепа войници ще отиде срещу тази държава! Това е все едно разни бълхи да отидат да хапят руснака. Той ще ги напръска със спрей и няма да остане никаква българска армия. Само войниците от един от петте града, в които се провежда парад, да дойдат тук, няма да остане никаква България.

– Какво чувствате, докато гледате парада на руската армия?

– Ето ги и камбаните. Чувам най-хубавия звук. Това е истината! Тези, които са чели и учили история, трябва да си припомнят стихотворението и да знаят, че „Като Русия няма втора, тъй велика на света!”

– Останало ли е нещо българско във вас?

– Името ми. Казвам се Съби, което означава събирателно. Аз не се казвам като бившия министър на отбраната Свинаров, нито Овчаров. Ей тия руски ботуши ще смачкат джуджето. На джуджето му трябва само един ботуш в главата! Знаете ли защо нашият и американският президент не са отишли на парада? Те говорят срещу Русия и сигурно имат повдигнато обвинение. Не отиват, за да не ги арестуват, страх ги е. Меркел ще отиде, което означава, че е по-честна от тия двамата. Америка не смее да шава, не смее да мърда. Къде може да отиде? Къде?

– Посещавал ли сте Червения площад?

– Не съм го посещавал, но сега все едно душата ми е там. Американската армия никога не може да има такъв стил. Никога! Като са толкова силни западните държави защо не нападнат Русия. Нека го направят за 10-15 дена и да я унищожат! Стиска ли им? Нашите изкараха един хеликоптер и се хвалят, че сме имали голяма войска.

– Сравнявате армията ни с бълха…

– Една шепа бълхи ще отиде да хапе руската мечка. Боже, боже!

– Да разбирам, че гледате на българската армия като на някакъв паразит?

– Тя се превърна във всичко отрицателно за което си помислите. Имаме ли армия, която да е завоювала нещо? Сега се топорим на Русия. Само вижте колко части ще поздрави главнокомандващият парада. Ще дойде време, когато народен съд ще съди тези, които са били против Русия. Това време не е далеч. Както имаше Народен съд за омразните хора след 9-ти септември, така и сега ще има такъв. Ще им обърнем хастара на тези, които са против Русия.

– От колко време се подготвяте за посрещането на 9-ти май?

– Идеята винаги е била, че трябва да гледаме парада.

– Донесли сте си агрегат, сателитни чинии, телевизор…

– Всичко е изпратено от руското посолство. Имам връзка с тях и затова не ми дреме от никой. Аз гледам само руска телевизия. Не гледам българската, защото предава само лъжи и клевети. Едно нещо се повтаря по двадесет пъти. Защо не говорят за тези, които ще воюват против Русия?

– Изразихте възмущение за новите около Назърбаев.

– По нашата телевизията съобщиха, че нямало да присъства, а Путин лично го посрещна и му честити президентството. Той спечели изборите с 97%. Това е голяма работа. Рейтингът му в Казахстан е по-висок, отколкото този на Путин в Русия.

– Путин ли е вашият президент?

– Путин е президент на президентите от целия свят! Обама е едно нищо пред него. За мен Путин е точен, умен и т.н. Нямам думи, с които да окачествя неговото високо качество. Ако не той, а Жириновски е президент на Русия, войната е готова и Америка няма да я има. Путин е най-хуманният сред хуманните президенти. Всичко хубаво е червено – червено вино, Червена армия, ЦСКА, кръвта е червена.

– БСП хубаво ли е?

– Не е. БКП е хубаво.

– За какво вдигате наздравица на този ден?

– Пия за здравето на българската армия. Дано не ходи към Русия, защото е за нейно добро. Не ги виждам! Ще се върнат кьорави, куци и сакати! Жириновски каза,че някои от войниците на Наполеон и Хитлер са се завърнали, но сега който влезе в Русия, няма да се завърне. Никой не слуша Жириновски и не им идва на акъла какво ги чака там! Напред за социализма и комунизма! Велика Русия!

– Къде бяхте, когато предаваха парада на 6-ти май?

– Какво са предавали на 6-ти май? Изобщо не знаех, че е имало парад. Сегашното не е парад, а подигравка. Преди имаше паради, когато аз служех. Изкарвали са ме от строя, за да показвам как се марширува. Правех го като тези, които сега са на Червения площад. Бях пъргав и точен.

– В едно друго интервю бяхте казали, че Путин е богатир.

– Да, така бях казал. Путин е най-великият руски богатир. Някои ме питат какво означава това. Това е като нашия Крали Марко, като рицарите. Руските богатири яздят големи коне, имат големи боздугани и мечове. Богатирът е непобедим.

Sabi Sabev Kotel 5

– Какво може да се наблюдава на този парад?

– Ще видим това, от което треперят на Запад и това, което ние нямаме.

– Как ще коментирате отсъствието на световни лидери от това събитие?

– Кои световни лидери отсъстват? Всички лидери са там! Няма ги само аутсайдерите. Ние знаем кои са и няма защо да казвам имената им. Сега си мисля, че тези, които ще отидат да се бият срещу Русия, няма да могат да гледат другите паради, които аз ще наблюдавам. Тия хора догодина няма да имат възможността на гледат парада.

– Това звучи като някаква клетва!

– Това е мое предположение и то е точно. Аз ги знам тия работи. Само музикантите от парада да пуснат и ще превземат София. Ще има да тъпчат главите на софиянци и да ги бият с палките… Всички ще избягат. И музикантите могат да се опълчат на българската армия.

– Тези дни следите и се вълнувате от дебатите около признаването на арменския геноцид.

– Цял свят признава този геноцид, само Турция не го прави и де факто българското правителство.

– Употребиха израза масово изтребление, вместо геноцид.

– Няма значение какво казват, защото всичко се знае. Някои представители на БСП гласуваха в полза на герберите, за да не се признае арменският геноцид. За тях няма прошка. Никога няма да гласувам за хора, които са били против Русия. В момента само ПП АТАКА държи истински за Русия, но на депутатите не бива да се вярва много. Ако продължава така, бих гласувал за ПП АТАКА, защото без Русия и Европа е нищо. 43% от всички богатства на Земята са там. Какво могат да ѝ направят? Разните фирми ще умрат от глад. Сега правителствата на Франция, Чехия, Словения и Унгария не искат да има ембарго, защото само губят от него. Всички губят от това, но Русия в по-малка степен, защото тя има откъде да си оправи положението. Гледам, че рублата става все по-силна. Китай също ще помогне много на Русия. С този азиатски съюз Америка си заминава, тя е пътник и ще се сгромоляса изведнъж. Ще се чудят какви мръсотии да направят из целия свят, за да могат да смучат и крадат като жандарми. Като са толкова силни защо не отидат на Червения площад? Нека кацнат там! Аман им на фантазията, ако го направят. Дори няма смисъл да говоря за руското оръжие!

– До каква степен сме заплашени от Трета световна война?

– Светът не е заплашен по никакъв начин, защото САЩ и другите страни, които имат ядрено оръжие, няма да посмеят да мръднат. Ако някои направи крачка, няма да има връщане назад. Русия ще ги тепа до дупка. Затова тези страни искат икономически и политически мръсотийки и мижатурски истории да правят. Казват „Аз няма да отида на парада в Москва”. Какво от това? Той няма да не се проведе, поради това, че българският президен- Малкия Мук не е отишъл. На руснаците не им дреме, че Малкия Мук го няма на парада. Същото важи и за американското джипси.

– Откъде идва тази ненавист към Запада и САЩ? Идеологическата пропаганда ли е преформатирала съзнанието Ви?

– Сега дават американски филми за ветерани от Виетнам. Какви ветерани, какво правят те във Виетнам? Ходиха във Виетнам, в Камбоджа, Лаос и къде ли не. Сега дойдоха и тук. Сигурно ще има нови филми за ветерани от България. Какво ще правят тук? Само ще серат в Ново село. Затова ме е яд на американците!

– Не отговорихте откъде идва тази ненавист към САЩ.

– Казах ви. В кои държави не са ходили да плячкосват?

– Руската армия също е наричана завоевателна.

– Да си видял руски войник тук? Аз не съм виждал. Даже не мога да си купя една униформа, че веднъж да се облека като руснак. Американски униформи има колкото искаш. Защо американците не направиха парад, когато се върнаха от Персийския залив? Нали съм ги гледал по телевизията как се движат по тяхното ларго в един разпасан строй. Това не е армия! Вижте руснаците как са обръснати, нагласени и настанени!

– Защо все още не сте осъществили мечтата си да гледате на живо парад на Червения площад?

– Мога да отида когато си поискам. Не съм го направил от икономическа гледна точка. Както казваше другарят Живков, все парите не стигат. Той лично ми е казвал един виц. Направили го били интелектуалец, защото пиел кафето без захар. Питах го защо го пие така, а той отговори, че няма пари за захар. Сега си мисля колко истински русофили има в Котел.

Sabi Sabev Kotel 6

– Колко са русофилите в Котел?

– Аз, Щилянов, Шиваров и може да има няколко младежи.

– Кога руснаците отново ще дойдат в Котел? Кога се е случило това последно?

– Няма нужда да идват. Има мемориална плоча на братовчед на Пушкин, който е идвал в града. Намира се на стената на старата килимарница, но няма кой да я види. Малко истински котленци останахме, след като има само косори, селяни и горяни, дето са раждани по горите. На тях не им идват на акъла такива работи. Нашите котленски съграждани от реката нагоре не са роми, а арменци… Ето затова никой не чете какво пише.

– Според Вас, какво ще се случи с „душманите” на Русия?

– Очаква ги сатър. Когато руснаците си запалят военните машини сутринта, ще си ги угасят вечерта във всички европейски столици.

– Как може да се възхищавате на техника, която предизвиква смърт?

– Не е ли смърт, когато американците говорят за своите F-15, F-17, F-18? Това не е ли смърт? Какво правиха тия миротворци във Виетнам, Лаос и Камбоджа? Сега щели да дават пари на опозицията на Башар Асад, за да се бие срещу Ислямска държава. Те направиха Арабската пролет, но стигнаха до Сирия и сега се чудят какво да предприемат. Бежанците, които идват от Африка, също са благодарение на американската простотия и мръсотия, която ги накара да правят такива неща. Затова сега ние ще плащаме на бежанци и пришълци.

– Защо някои определят руската армия като „пияна орда”?

– Може да е пияна орда, но не е наркоманска орда. Едно е да пиеш по едно питие, а съвсем друго да смъркаш и да не знаеш къде отиваш, както правят американците.

– Нека повторим за читателите откъде гледате парада по случай 70-години от победата над фашистка Германия.

– Намираме се в местността Кестените, която предстои да стане руски полигон. Бих отстъпил тази земя безвъзмездно, само за да се настанят руснаци. Може и пионерчета да дойдат, както е на Камчия.

– Повторете отново колко декара земя ще дарите на Русия?

– Ще бъде колкото е тази на Ново село, за да има териториално равенство.
–––––––––––––––––––––––––––––––-
89-те ИМЕНА на които Русия забрани достъп на своя територия:

1 Solvita ABOLTINA Sprecherin des lettischen Parlaments,
Vorsitzende der Partei „Einigkeit“, LETTLAND
2 Thomas ARENKIEL Leiter des militärischen Aufklärungsdienstes der
dänischen Streitkräfte, DÄNEMARK
3 Lena ADELSOHNLILJEROTH
Ehem. Kultur- und Sportministerin, SCHWEDEN
4 Petras AUSTREVICIUS MdEP, ALDE-Fraktion, LITAUEN
5 Johannes Cornelis Van
BAALEN
MdEP, Mitglied AFET, NIEDERLANDE
6 Louis BONTES Abgeordneter der 2. Kammer der
Generalstaaten, ehem. Parteivorsitzender der
Partei „Für die Niederlande“, NIEDERLANDE
7 Bogdan BORUSEWICZ Vorsitzender (Marschall) des polnischen Senats,
Mitglied des Rats für nationale Sicherheit,
POLEN
8 Jerzy BUZEK MdEP, Mitglied AFET, POLEN
9 Karl-Georg WELLMANN Vors. der dt.-ukr. Parlamentariergruppe, Mitglied
der CDU-Fraktion, DEUTSCHLAND
10 Guy Verhofstadt MdEP, Mitglied AFCO, Mitglied der Konferenz
der Fraktionsvorsitzenden des EP, BELGIEN
11 Zbigniew WLOSOWICZ Stv. Leiter des Büros für nationale Sicherheit,
POLEN
12 Inese VAIDERE MdEP, Mitglied AFET, LETTLAND
13 Edmundas
VAITEKUNAS
Vorsitzender der Kommission für Radio und
Fernsehen Litauens, LITAUEN
14 Ilian VASILEV Ehem. Botschafter Bulgariens in Russland,
Miteigentümer der Consulting-Firma OAO
„Innovative Energy Solutions“, BULGARIEN
15 Ramon Luis
VALCARCEL SISO
Stv. Vorsitzender des EP, ehem. Präsident der
Regierung der autonomen Region Murcia,
SPANIEN
16 Odd Sven-Eric WERIN Konteradmiral, milit. Vertreter Schwedens bei
der EU und NATO, SCHWEDEN
17 Gediminas GRINA Ehem. Direktor der Abteilung für
Staatssicherheit, LITAUEN
18 Philip DUNNE Staatssekretär (stv. Minister),
Verteidigungsministerium, GROSSBRITANNIEN
19 Mark DEMESMAEKER MdEP, Fraktion „Europäische Konservative und
Reformer“, BELGIEN
20 Lene DESPERSEN Ehem. Sprecher für Außen- und
Verteidigungspolitik der Parlamentsfraktion der
konservativen Volkspartei, DÄNEMARK
21 Marek ZENISEK Abgeordneter der Abgeordnetenkammer
2
Tschechiens der Partei TOP-09, stv.
Parteivorsitzender, TSCHECHIEN
22 Roberts ZILE MdEP, Fraktion „Europäische Konservative und
Reformer““, LETTLAND
23 Katrin SUDER Staatssekretärin, BMVg, DEUTSCHLAND
24 Sandra KALNIETE MdEP, EVP-Fraktion, LETTLAND
25 Daniel CARLSEN Vorsitzender „Partei der Dänen“, DÄNEMARK
26 Meelis KIILI Brigadegeneral, Befehlshaber der
Landesverteidigungskräfte, ESTLAND
27 Nick CLEGG [bish.] Vize-Premier in der britischen Regierung,
GROSSBRITANNIEN
28 Daniel COHN-BENDIT [ehem.] MdEP, Fraktion „Grüne“, FRANKREICH
29 Stanislav KOZIEJ Sekretär des Nationalen Sicherheitsrats, Leiter
des Büros für nationale Sicherheit, POLEN
30 Anna Maria CORAZZA
BILDT
Stv. Vorsitzende des EP-Ausschusses für
Binnenmarkt und Verbraucherschutz,
SCHWEDEN
31 Gunnar KARLSON Leiter der Verwaltung für militärische Aufklärung
und Spionageabwehr der schwedischen
Streitkräfte, SCHWEDEN
32 Tunne KELAM MdEP, AFET-Fraktion, ESTLAND
33 Iulian CHIFU Ehem. Berater des rumänischen Präsidenten in
strategischen Fragen und internationaler
Sicherheit, Kolumnist der Zeitung „Evenimentul
Zilej“, RUMÄNIEN
34 Pawel KOWAL Ehem. Vorsitzender der EP-Delegation im
Komitee für parlamentarische Zusammenarbeit
EU-Ukraine, POLEN
35 Tiberiu-Liviu CHONDON Flotten-Befehlshaber, Seestreitkräfte
Rumäniens, RUMÄNIEN
36 Uwe CORSEPIUS Generalsekretär des Rates der EU,
DEUTSCHLAND
37 Andrius KUBILUS Mitglied des litauischen Parlaments,
Vorsitzender der Partei „Vaterlandsunion –
Christdemokraten Litauens“, LITAUEN
38 Robert KUPIECKI Stv. Verteidigungsminister Polens, POLEN
39 Radoslav KUJAWA Brigadegeneral, Leiter der militärischen
Aufklärung, Leiter des Dienstes für militärische
Aufklärung des Verteidigungsministeriums,
POLEN
40 Vytautas
LANDSBERGIS
Ehem. Mitglied AFET, Ehrenvorsitzender der
Partei „Vaterlandsunion – Christdemokraten
Litauens“, LITAUEN
41 Ryszard ANTONI
LEGUTKO
MdEP, Fraktion Europäische Konservative und
Reformer“, POLEN
42 Bernard-Henri LEVY Persönlichkeit des öffentlichen Lebens,
FRANKREICH
43 Eva LIDSTRÖM ADLER Leiter, Schwedische Steuerbehörde,
SCHWEDEN
44 Adam LIPINSKI Sejm-Abgeordneter, POLEN
3
45 Edward McMILLANSCOTT
Ehem. stv. Vorsitzender des EP,
GROSSBRITANNIEN
46 Henri MALOSSE Vorsitzender des Europäischen Wirtschafts- und
Sozialausschusses, FRANKREICH
47 Theodore MARGELLOS Miteigentümer der Consulting-Agentur „Informed
Judgement Partners“, GRIECHENLAND
48 Per STIG MOLLER Vorsitz. des Parlamentskomitees für
Außenpolitik, Sprecher für EU-Politik der
Fraktion der konservativen Volkspartei
Dänemarks, ehem. Außenminister, DÄNEMARK
49 Marek Henryk
MIGALSKI
Ehem. Mitglied der EP-Delegation im Komitee
für parlamentarische Zusammenarbeit EURussland,
POLEN
50 Karl MÜLLNER Generalleutnant, Inspekteur der Luftwaffe,
DEUTSCHLAND
51 Jovita NELIUPSIENE Leiterin der Gruppe für Außenpolitik beim
litauischen Präsidenten, LITAUEN
52 Kristina OJULAND Ehem. Mitglied, AFET-Fraktion, ESTLAND
53 Andres PARVE Stv. Vorsitzender der Vereinigung der
Rüstungsindustrie, Leiter der estnischen
Delegation in der NATO Industrial Advisory
Group, ESTLAND
54 Andrew PARKER Generaldirektor MI5, GROSSBRITANNIEN
55 Bernd POSSELT Bundesvorsitzender der Sudetendeutschen
Landsmannschaft, ehem. MdEP (EVP-Fraktion),
DEUTSCHLAND
56 Artis PABRIKIS Parlamentsabgeordneter, LETTLAND
57 Arturas PALAUSKAS Vorsitzender des Komitees für Nationale
Sicherheit und Verteidigung, ehem.
Parlamentssprecher, LITAUEN
58 Agniezska POMASKA Sejm-Abgeordnete, POLEN
59 Marietta DE
POURBAIX-LUNDIN
Ehem. Parlamentsabgeordnete und Leiterin der
schwedischen PACE-Delegation, SCHWEDEN
60 Urmas REINSALU Ehem. Verteidigungsminister, Vorsitzender der
Partei „Vaterlandsunion und Republik“,
ESTLAND
61 Malcolm RIFKIND Ehem. Vorsitzender des „Intelligence and
Security Committee“, Unterhaus,
GROSSBRITANNIEN
62 Andrew ROBATHAN Ehem. Staatsminister für Nordirland,
GROSSBRITANNIEN
63 Bruno LE ROUX Vorsitzender der Fraktion „groupe socialiste,
républicain et citoyen“, FRANKREICH
64 José Ignacio
SALAFRANCA
SANCHEZ-NEYRA
Ehem. Mitglied AFET-Fraktion, SPANIEN
65 Jacezk SARYUSZWOLSKI
Mitglied AFET-Fraktion, POLEN
66 Magnus Söderman Aktivist „Schwedische Widerstandsbewegung“,
SCHWEDEN
4
67 Michiel SERVAES Abgeordneter, 2. Kammer der Generalstaaten,
Arbeitspartei, NIEDERLANDE
68 Marek SIWIEC Ehem. Mitglied, AFET, POLEN
69 Arnold SINISALU Generaldirektor der Sicherheitspolizei,
ESTLAND
70 John SAWERS Ehem. Leiter MI-6, GROSSBRITANNIEN
71 Riho TERRAS Generalmajor, Oberbefehlshaber der
Streitkräfte, ESTLAND
72 Arthur TIGANIK Stv. Oberbefehlshaber der Streitkräfte,
ESTLAND
73 Eugen TOMAC Vorsitzender der Partei „Volksbewegung“,
RUMÄNIEN
74 Marek TOMASZYCKI Befehlshaber des „Führungskommandos“ der
polnischen Streitkräfte, General, POLEN
75 Robert WALTER Ehem. Abgeordneter, House of Commons,
GROSSBRITANNIEN
76 Andrzej FALKOWSKI Polnischer Militärvertreter im Militärausschuss
der NATO und der EU in Brüssel, ehem. Stv.
Leiter des Generalstabs der Streitkräfte Polens,
POLEN
77 Anna Elzbieta FOTYGA MdEP, Fraktion „Europäische Konservative und
Reformer“, Vorsitzende des Unterausschusses
für Verteidigung und Sicherheit, POLEN
78 Michael FUCHS Stv. Fraktionsvorsitzender CDU/CSU im
Bundestag, DEUTSCHLAND
79 Stefan FÜLE Ehem. Mitglied der Europäischen Kommission
für Erweiterung und Nachbarschaftspolitik,
Diplomat, Politiker, TSCHECHIEN
80 Rebecca HARMS Mitglied Konferenz der EPFraktionsvorsitzenden,
DEUTSCHLAND
81 Heidi Anneli HAUTALA MdEP, Fraktion „Die Grünen/Europäische Freie
Allianz“, FINLAND
82 Gheorghe HATEGAN Stv. Generaldirektor des Staatsunternehmens
„Transgas“, RUMÄNIEN
83 Gunnar HÖKMARK Mitglied des EP-Ausschusses für Wirtschaft und
Währung, SCHWEDEN
84 Maciej HUNIA Leiter der Agentur für (Auslands-)Aufklärung,
POLEN
85 Nicolas HOUGHTON Leiter, Verteidigungsstab der Streitkräfte [Chief
of the Defence Staff], GROSSBRITANNIEN
86 Ryszard CZARNECKI Stv. EP-Vorsitzender, Fraktion „Europäische
Konservative und Reformer“, POLEN
87 Adrian CIOROIANU Ehem. stv. Vorsitzender der EP-Fraktion der
Liberalen und Demokraten, Dekan der
historischen Fakultät der Universität Bukarest,
RUMÄNIEN
88 Karel
SCHWARZENBERG
Vorsitzender des Auswärtigen Ausschusses der
Abgeordnetenkammer des tschechischen
Parlaments, Vorsitzender der Partei TOP-09,
TSCHECHIEN
5
89 Jaromir STETINA MdEP, EVP-Fraktion, stv. Vorsitzender des
Unter-Ausschusses für Verteidigung und
Sicherheit, Mitglied AFET, TSCHECHIEN

Putin_gleda_pilence

Снимка Интернет
Путин естествено няма да изгради военна база в имота на Съби Събев, но пък може да отглежда пиленца за руската армия.

Подобни новини

Оставете коментар