КОИ СТЕ ВИЕ крадливи, корумпирани АМЕРИКАНЦИ, че ще казвате кой от ФИФА е давал подкуп, кой е … 25 БЪЛГАРСКИ ФИРМИ чакат от крадливите американци 3,3 млн евро за строителството на базата Ново село БОЙКО БОРИСОВ щял да провери защо не е платено…

Кои сте вие крадливи, корумпирани американци, че ще казвате кой от ФИФА е давал подкуп, кой е вземал и, че домакинствата на Русия и Катар са манипулирани с много пари. Кои сте вие и какво общо имате с ФИФА и откъде накъде ще демонстрирате световна сила. Че който не слуша ще бъде разобличен от вас. Кои сте вие? Никой не ви иска. Стойте си там на територията на САЩ и не се бъркайте в световните дела, защото ще бъдете унищожени. Това не е заплаха, а обективна реалност. 2 натиснати копчета в Русия и изчезвате от лицето на Земята. ФБР заплаши някакъв си корумпиран Джак Уорнър и той от обвиняем стана обвинител. Да ви пикая на правосъдието и разследванията. Ако не си с нас ще си в затвора. И този сега ще е основен свидетел срещу корупцията във ФИФА.

В момента САЩ издирват българина Недко Недев зада го арестуват, защото манипулирал акциите на големи фирми в Америка, който се продават на борсата. Недев обявявал, че купува акции на тези компании на занижени цени и така манипулирал котировките.

Днес избухна друг скандал в най-корумпираната държава в света. Установено беше, че са били откраднати личните данни на 4000 държавни служители. Съответно Америка никога не е виновна и за акцията бяха обвинени китайски хакери.

25 български фирми чакат от крадливите американци 3,3 млн евро за строителството на базата в Ново село. От трибуната на Народното събрание Бойко Борисов беше попитан – Кога крадливите американци ще платят, а Методиев Борисов отговори, че щял да провери защо не е платено…

Putin_se_rakuva_s_Keri_v_So4i

Снимка Интернет
Кери не е платил 3,3 млн евро на 25 български фирми за строителството на базата на НАТО в Ново село и няма да ги плати колкото и да ви будалка Методиев Борисов. Американците не са свикнали да плащат, защото за тях сме роби, а господар на роб не плаща. Путин му се присмива как се прави на Света вода ненапита.

Подобни новини

Оставете коментар