Питаха официално РИЙС: Налага ли ФАШИЗЪМ АМЕРИКА по света и у нас! Отговорът на Рийс е малчаливо съгласие

Отворено писмо до посланик Марси Б. Рийс, посланик на САЩ в България

Здравейте, посланик Марси Б. Рийс,

Благодарим Ви, за възможността тук и сега да зададем основни за всеки човек въпроси.
Какво е демокрация и свобода. Демокрация и свобода има ли реално в САЩ и/или България.

Неоспоримо е:
Демокрация е – цялата власт и реална информация в ръцете на всеки гражданин.
Демокрация НЕ е – цялата власт и реална информация, и целия капитал в ръцете на шепа хора, а това е пълна диктатура (фашизъм).

„Свободата при демокрацията НЕ е гарантирана, когато хората ТЪРПЯТ частната собственост до такава степен да се разрастне, че да СТАНЕ по-силна от самата демократична държава. Това е залегнало и в ОСНОВАТА на фашизма – да управлява ЧАСТНАТА собственост на правителството чрез ЕДИН вожд, една ГРУПА („шепа“) или власт на някаква ЧАСТНА клика.“ Франклин Делано Рузвелт – ЕДИНСТВЕНИЯТ американски президент, избиран повече от два пъти.

Ние настояваме за точно, ясно и кратко ваше определение – Какво е демокрация и свобода. Демокрация и свобода има ли реално в САЩ и/или България.
Ако нямаме отговор от Вас до шест работни дни (до дата: 01.06.2015г.) на e-mail:who_is_the_next@abv.bg и на официалната страница (*фейсбук) на посолството на САЩ в България, следствието от това е, че това което сме написали е цялата истина и само истината, и неоспорима реалност за всеки човек, всеки ден. С други думи, Вие тогава давате своето мълчаливо съгласие за написаното тук и сега.

С уважение: WAKE & HELP CO Неформална гражданска организация
WAKE & HELP AM Алтернативна медиа
e-mail: who_is_the_next@abv.bg

Дата: 22.05.2015 г. час: 16:55

Днес (05.06.2015 г.), посланик Марси Б. Рийс, посланик на САЩ в България, потвърди неоспоримо чрез своето мълчаливо съгласие, че написанато тук и сега е цялата истина и само истината, и неоспорима реалност за всеки човек, всеки ден.

Marsi_Riis_poslanik_USA_v_BG

Снимка Интернет

То е ясно на всеки разумен човек, че Америка налага неофашизъм по света, като създава умишлено конфликтни точки по света, които да управлява. От седмица в Украйна отново се води реална война. Утре в Германия се събират 50 000 европейции, които ще излязат на протест срещу САЩ за налагане на трансатлантическото споразумение, което означава Европа, САЩ, Канада и всички които го подпишат да станат една търговска държава. Тоест американците спокойно ще си продават отровните храни където си искат и ако някоя държава откаже тя ще бъде осъдена от корпорациите за пропуснати ползи. С други думи държавите вече нямат думата, къде, какво, как ще казват огромните корпорации с големите пари.

Подобни новини

Оставете коментар