БОЙКО БОРИСОВ отива на РАЗПИТ като обвинения премиер на РУМЪНИЯ. Абсурд! Ще КРИВИ ВРАТ с МУТРЕНСКА ПОХОДКА и ще обяснява, че… В България всяка ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ е БУХАЛКА за този, който не слушка… ПЪТИ по-лошо е от СОЦИАЛИЗМА, глад, ако не си с тях

Бойко Борисов отива на разпит като обвинения премиер на Румъния. Абсурд! Ще криви врат с мутренска походка и ще обяснява, че румънците вървят по нашия път. В България няма нужда да се създава такава комисия, защото всяка държавна институция е бухалка за този, който не слушка. Пъти по-лошо е от времето на социализма, защото глад ако не си с тях..

Психологията в държавата е такава, че Борисов е всичко в България и никой не може да му търси сметка за каквото и да е. Някаква дирекция за борба с корупцията ще го вика, откъде накъде. Та Борисов е борец №1 с корупцията. Такава комисия в България не може да се създаде, защото няма кой да бъде в нея. Нахалството на властта е огромно: Такава комисия можело да има само, ако премиерът я оглави. Най-корумпираните ще са в комисия антикорупция. Много са виковете в Румъния в момента, че комисията се използва за разчистване на сметки. В България това се прави чрез всяка държавна институция. Ако някой не слушка веднага му пращат 10 държавни институции на проверка и той започва да слушка.

Boiko_Borisov_glava_gleda_zlobno

Снимка Интернет
Представяте ли си този човек да отиде на разпит в комисия „Антикорупция“, каквато в България никога няма да се създаде, защото няма хора за нея.

Подобни новини

Оставете коментар