СТРАХИЛ: След 5-6 г БОЯТ ЦИГАНИ – БЪЛГАРИ ще е ежедневие, защото те са много, страшно много Но не забравяйте: За ГЛАДА няма ЦИГАНИ и БЪЛГАРИ! Доказателство: Погребаха 2-ма българи, от глад жици….ГЛАДЪТ определя дали ще живееш като циганин…. 49% са гладни и….

Страхил Ангелов, който беше изгонен от БСП предупреди: След 5-6 г боят цигани – българи ще е ежедневие, защото те са много, страшно много. Снощи в автобус 88 в София неизвестни българи нападнаха и биха с тупалки баща и двамата му синове цигани, които бяха откарани в болница.
Но, не забравяйте, че за глада няма цигани и българи. Доказателството: Вчера погребаха двама българи – 26 г и 49 г, които са се опитали да скачат нелегално жица към електропреносната мрежа, от глад и мизерия. И като тези двама българи има много, които отдавна живеят като цигани от глад и мизерия. С други думи гладът определя дали ще живееш като циганин без значение, че си българин. 49% от българите за заплашени от бедност и социално изключване. 49% са това, които в момента от българи се превръщат в цигани.
glad_gladni_kazan_supa_4akat_4erpak
Снимка Интернет
49 % от българите са на път да станат цигани, от глад.

Подобни новини

Оставете коментар