ИВО ХРИСТОВ: Последната игра на САЩ за война РУСИЯ – УКРАЙНА е Преднестровието, където има 5000 руски войници умиротворители За да ги защити РУСИЯ трябва да навлезе в…. АМЕРИКА казва БЪЛГАРИЯ се съгласи, военното ни министерство – Не е вярно, тоест – Кой ви пита

Според политологът Иво Христов последната игра на САЩ да предизвикат война Русия – Украйна е Преднестровието. Първото, което направиха е да заповядат на Порошенко да назначи вчерашният враг на Украйна Михаил Саакашвили – бивш президент на Грузия за губернатор на Одеска област. Защото този район е много важен за възникване на конфликт и война. Военният министър на САЩ Ащън Картър каза, че НАТО ще разположи 250 танка и още толкова бойни единици на теригорията на 6 държави в обръч около Русия. Една от тези държави, които е дала съгласие за това е България. Часове след като излезе тази информация военния министър Ненчев се помъчи да внуши, че България е независима, като пусна официално изявление: Никой не е питал България за разполагане на танкове на нейна територия и ако има такова запитване обществото щяло да бъде уведомено. Това изявление доказва, че никой не пита България за нищо, просто и нареждат и тя изпълнява.
Иво Христов: Съветникът на Порошенко – грузинецът Саакашвили е назначен поради 2 причини. 1. Одеса се контролираше от Коломойски, врага на Порошенко. Саакашвили е верен и лоялен на Порошенко.
2. Между Одеса и Тераспол са 70 км. Саакашвили е професионален провокатор. Опита се да замина за САЩ, но беше върнат, отнета му беше американската виза, тоест има да върши още работа тук. И ако стане война украинската страна няма да носи отговорност. Целта е Саакашвили да подпали нов конфликт в Преднестровието, където има официални руски умитровителни части. Там се намира един от най-големите оръжейни складове от времето на СССР. Тоест има много оръжие и ако се окаже натиск Русия не може да помогне на собствените си войници, защото трябва да мине през Украйна през суша и въздух. А там има 5000 руски умиротворителни войници. Тоест тика се Русия да влезе в украинското блато този път от Изток. Ограждане на Русия с огнища на напрежение с цел да бъде свален Путин. Това е сценарият. Полша, Румъния, България са фронтови държави. Америка ще продължи прокси войната не директно, а със свои представители на терена“.
tank_Armata
Снимка Интернет
Това са най-новите руски танкове, които няма да стигнат до България, защото цялата сган НАТО може да бъде унищожена с няколко натискания на копче.

Подобни новини

Оставете коментар