ДОМУСЧИЕВ (от турски, домус – СВИНСКИ) към БОЙКО БОРИСОВ: Ти си един… 100 ФИРМИ държат 80% от икономиката ни Такова РОБСТВО не е било дори през Римската, Византийската и Турската империя

Кирил Домусчиев (от турски, домус – Свински) се обърна официално към Бойко Борисов с думите: Ти си един от нас. Пред микрофоните фразата Свински изрече по повод предстоящата стачка на едрия бизнес срещу вдиганете на тока за фирмите. Тези фирми, които притежават 80% от българската икономика. Такова робство – 7 милиона роби на 100 души не е било нито по време на Римската, нито във Византийската, нито в Турската империя.
Та Свински призова премиера Борисов да протестира заедно с тях – едрия бизнес, като един от тях срещу повишаване цената на тока. Протестът е в петък, когато 100 фирми ще спрат работа за час. Решението на регулатора ще стане ясно утре. Очаква се повишаване цената на тока да стане не от 1 юли, а от 1 август.
Domus4iev_Boiko_Borisov_Vladislav_Goranov
Снимка Интернет
Свински и Методиев са едър бизнес. В техни ръце е 80% от икономиката и двамата ще протестират срещу повишаване цената на тока за милиардерите, техните авери.

Подобни новини

Оставете коментар