СХЕМАДЖИЯ №1: В България всичко е схеми! Същият този ОЛИГОФРЕН към синдикален лидер: ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ Този олигофрен или ОЛИГАРХ е?

Схемаджия №1: В България всичко е схеми. Затова сме в това положение! Това го казва един от олигарсите на България. Как се става олигарх – със схеми. Като го питаха вие не сте ли олигарх обяснението беше, че олигарси били тези дето трупали богатства на гърба на народа. А бизнесът на Олигфрена бил 99% извън България, затова не се считал за олигарх.
Този човек всеки изминал ден показва колко струва като човек. Мисли, че с пари всичко може да купи. След като се развика на спортния журналист на „Олигофрен, махай се от тук“ вчера се развика и на синдикалния лидер Пламен Димитров на официален форум пред десетки камери: „Говориш глупости“.
Синдикалистът обаче не му остана длъжен и отвърна: „Ти говориш глупости“.
Спорът беше за цената на тока, дали да се вдига и от кога. Нали 99% от бизнеса му беше в чужбина? Като какъв се явява „Олигофрена“ с многото мангизи, че е шеф на една от работодателските организации. Последните дни и седмици Схемаджия №1 е постоянно в медиите. Не слиза от екран.
Domus4iev_Svinski
Снимка Интернет
Този човек олигарх, олигофрен или схемаджия е?

Подобни новини

Оставете коментар