ЦИПРАС намери цаката на ЕС, МЕРКЕЛ, СВЕТОВНАТА БАНКА, МВФ и всички колонизатори на Гърция! Парламентът насрочи РЕФЕРЕНДУМ за излизане от ЕС за… Гърците към БЪЛГАРИЯ: Заеми, лихви, по-голям дълг, по-големи заеми, по-големи лихви, още по-голям дълг. И така до безкрай

Ципрас намери цаката на Европейския съюз, Меркел, Световната банка, Международния валутен фонд и всички робовладелци и колонизатори на Гърция. Парламентът насрочи референдум за излизане от Европейския съюз, който ще се проведе на 5 юли. По този начин Ципрас прехвърли отговорността за безкрайното робство върху народа.
Заеми, лихви, по-голям дълг, по-големи заеми, по-големи лихви, още по-голям дълг. И така до безкрай. Тази спирала е измислена от Европейския съюз. Държавите в него са загубили суверенитетът си. Нямат своя политика, като целта е да ни направят бедни и зависими. Дават ни уж спасителни пакети, а не могат да се платят само лихвите. Не повтаряйте нашите грешки. Това е нашето послание. Трябва да знаете къде отивате. Нямате свой суверенитет, нямате свой бюджет, нямате нищо. Работим за 50 000 бюрократи в Брюксел, които диктуват как да живеем, предупредиха България от Гърция.

cipras
Снимка Интернет
Ципрас каза „Не“ на съвременното европейско робство.

Подобни новини

Оставете коментар