ЗАЩО нашите политици ПСУВАТ ГЪРЦИТЕ като каруцари? Защото у самите гърци има 360 млр €, а у българите 3 млр лв! КОЙ е ФАЛИРАЛ?

МЕТОДИ БОРИСОВ
Абе какво им стана на нашите политици! Псуват гърците наляво и надясно, дърпат им ушите по всички възможни родни медии, надзидателстват върху гърбовете на наследниците на Езоп, Перикъл и Аристотел. Какво се е случило, че точно нашите български политици трябва да попържат гърците?! И не е ли това най-новия вид неизкоренима БайГаньовщина, която днес има конкретни имена. Още преди 3 години Бойко Борисов се изказа, че гърците трябва да живеят като българите. В мизерия, нищета и никаква перспектива за изчезващите си поколения. Браво… На Борисов му трябва само един мустак и калпак, макар че Илия Бешков е рисувал Бая ти Ганя далеч по.бял и светъл, по стандартите на българската нация. Ами Кунева? Защо тази уж симпатична дама те кара да настръхваш като я видиш! Какво е това нещо у нея, дето я кара да излива кофи със злоба и те отвращава?! И тя, горката се захвана гърците да поучава, откъде накъде, се питаме ние… Да не говорим за знайните, и не толкова, експерти от разни демократични институти, които премъдро ни обясняват колко подли са гърците. Да, всички те са натоварени с важната задача да направят умствена клизма на българския народ. Вече се чуват по улиците хора с промити мозъци, които мразят неистово гърците, повече, отколкото комунистическата история го правеше.
Намрази гърка, за да не обичаш себе си! Това е нещото, което днес всеки българин трябва да проумее. Бунтът на юг от нас, плаши неистово цялата колониална система на света. Няма как, хем да държиш пердето на демагогията пред народите на Европа, хем да се разправяш с цялата гръцка нация. С народа, който е световен шампион не по нещо друго, а по велика съвременна модерна световна поезия… И – по социална политика. Големите световни лихвари за това са хванали Гърция за гушата… Но как и кой впрегна нашите родни политически добичета в омразата срещу народа на Елада?! И кой ги кара да размахват тоягата пред един народ. Но в политиката, която размахва тояга, често го пребиват с нея…
Cipras_OXI_2_pics
Снимки Интернет
Демокрацията победи империята Европейски съюз, не защото гласува с OXI, а защото в домовете на гърците има 360 милиарда евро. Други западни икономисти казват, че са 600 милиарда долара. Не в банките, а под дюшеците на гърците. В българите има 3 млр лева. Къде са 360 милиарда евро, къде са 3 милиарда лева. Питам те: кой е фалирал? България или кой? Играта на МВФ и Световната банка е да гепат честните манги на гърците.

Подобни новини

Оставете коментар