80 милиона ЦИРЕИ КОМПЕНСАЦИИ за Бойко Борисов от РУСИЯ! ГЪРЦИТЕ не искат да са БЪЛГАРИЯ, затова не приемат диктатурата на ЕС – слуга на Световната банка и МВФ

Манипулатор №1 в света – Методиев Борисов обясни пред малоумните си фенове, че България щяла да помага на гърците да се оправят и, че чака от Европейския съюз 80 милиона евро компенсации заради санкциите от Путин. Толкова били загубите за българската икономика, затова че Русия затвори пазарите си за български стоки. Компенсациите, които Борисов ще получи са 80 милиона циреи от Путин.
Геноцидът Методиев щял да помага на гърците да си стъпят на краката. Ако си нормален човек ще попиташ – Този Борисов нормален ли е?
Отговорът на Гърция, който беше публично обявен пред Европейската комисия е: Не искаме да живеем като българите, затова не приемаме диктатурата, която ни налагате…
Значи Борисов ще помага на Гърция, а те не искат да са като умиращите от глад българи. Отвратителна действителност. Не можеш да разбереш кой лъже повече. Ето затова поколението от 40-годишните нагоре си спомнят с носталгия за другото време. Когато стоките бяха истински, всички имаха пари за тях и беше с пъти по-евтино.

Boiko_Borisov_2_glavi_ednata_kazva_Ne_1mlrd_Ore6arski_drugata_Da_16_mlrd_16_02_2015

Снимка Интернет
Бандитът си е бандит до гроб!

Подобни новини

Оставете коментар