ГРЪЦКИ ПЕНСИОНЕРИ живеят в България 6 месеца и пестят 4 пенсии! 100 000 НАШИ ГАСТАРБАЙТЕРИ в Гърция пращат 20 млн евро всяка година.. РУСНАЦИ масово купуват имоти от закъсали гърци!

Гръцки пенсионери намериха начин за баровски живот. Те се преселват в България за 6 месеца от април до октомври. За половин година те изкарват нормално с 2 пенсии и по този начин спестяват цели 4. Марката е превантивна, защото не е ясно колко ще им намалят пенсиите. Ако животът в Гърция стане невъзможен много гръцки пенсионери мислят да се преселят в България, където с гръцка пенсия ще са като царе. С 1000 евро пенсия както е сега да живееят в България 6 месеца – с 2000 евро, което е 4000 лв, изкарват половин година и така пестят 4000 евро. Цифри, които българските пенсионери даже не са сънували.
В същото време голям процент от 100 000-те българи гастарбайтери в Гърция може да бъдат принудени да се върнат поради липса на работа. Всяка година всеки един гастарбайтер праща средно по 200 евро към България, което прави 20 милиона гръцко евро.
Ситуацията на юг от нас има и друго измерение. Руснаци масово изкупуват имоти на закъсали финансово гърци. Другите купувачи са албанците. Богатите българи са едни от следващите по сделки.
Българските села край гръцката граница пък са в паника, че остават без приходи, защото досега цели села ходеха за по седмица две в гръцките ниви и оранжерии да работят. Сега ситуацията е различна – за българите няма работа.
gracki_pensioneri_otvoreni_usti_protestirat
Снимка Интернет
Тези гръцки пенсионери искат 1000 евро пенсия както е сега, а не 600. Затова идват да живееят в България за 6 месеца с 2000 евро, което е 4000 лв, изкарват половин година и така пестят 4000 евро. Цифри, които българските пенсионери даже не са сънували.

Подобни новини

Оставете коментар