4 ДНИ ТЕАТЪР за пред НАРОДА и накрая… ИСТОРИЧЕСКИ БАНДИТИ Нищо няма да се промени, БЪЛГАРИЯ си остава ГАЗОВА КАМЕРА, в която народа…

4 дни театър за пред народа и накрая … исторически бандити. Всички се прегърнаха и си благодариха – РБ на ДПС, ГЕРБ на всички, ДПС на Патриоти и обратно, АБВ, и т.н… Нищо няма да се промени. България ще си остане газова камера от съвременен фашистки тип, в която народа умира бавно от безработица, стрес, глад, болести и повишаваща се престъпност. Политиците български са изпълнители, съвременни фюрери и нищо повече. Газови камери са всички държави в империята Европейски съюз, но те горките граждани не го осъзнават заблудени от мисълта, че са свободни.

Boiko_Borisov_v_Bavaria
Снимка Интернет
Докато бандитите политици играеха театър тук бандит №1 се забавляваше в Бавария. В същото време 3-ма цигани на 30, 23 и 17 г разфасоваха 65-годишна учителка в българско село, защото не им дала работа. Искали нещо да свършат за 5 лв, нямало какво и я изнасилили, убили и после разфасовали, пише днес българската преса.

Подобни новини

Оставете коментар