ЖУРНАЛИСТ предложи БОЙКО БОРИСОВ да стане оператор на тел. 112 Така ще е най-полезен за държавата ИГУМЕН РАФАИЛ нарече БОРИСОВ ДЕБИЛ и ИДИОТ, защото….

Журналистът Станил Йотов предложи в профила си във Фейсук Бойко Борисов да започне работа на тел. 112. Ето какво написа колегата:

Добре бе, ква е тая държава нашата? В петък местният феодал и кмет Рейзи вдига ограда. В събота хората я събарят. В понеделник Рейзито пак я вдига и аргументирано (според него де) обяснява за интереса на курортистите, птичките и пчеличките. След което Баце му звъни и оня фуква да сваля оградата. Предлагам Баце направо да бъде инсталиран на телефон 112 и оттам да раздава команди и указания.

Прав е Станил Йотов – пожарникарят костюма си мени, но нрава не. Избухне ли пожар някъде в държавата веднага го гаси, защото властта му е заплашена. И винаги гасенето е в името на обществото, но само в рамките на PR-а. В реалния живот пожарът си гори от години, но Борисов се прави, че не го вижда, защото няма как да го изгаси. Иначе един телефон до поредния феодал и оня слуша и изпълнява. И обществото си казва, „Бре страшен е този Бойко Борисов“, мисли за народа… Той е моят човек на изборите…“.

Снимка Интернет
Преди дни Игумен Рафаил прокле българите, нарече премиера „дебил”, министрите -расисти и фашизоиди по повод събарянето на къщите на ромите. Тогава Борисов не се обади по телефона да изгаси пожара, защото такъв пожар гори във всяко село и град и не може да се изгаси.
ПРОКЛЕТИ ДА СА! ПРОКЛЕТ ДА Е И „НАРОДА“ КОЙТО ДОРИ С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ ДОПУСКА ТОВА. ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, БОЙКО БОРИСОВ Е ИДИОТ! ДО КОГА МЕДИИТЕ, ЩЕ ДАВАТ ТРИБУНА НА ФАШИЗОИДИ, НАЦИОНАЛИСТИ И ПОПУЛИСТИ КАКТО КР.КАРАКАЧАНОВ, И ДОКОГА ТАКИВА ЩЕ ВЛИЯЯТ НА ПОЛИТИКАТА И ЖИВОТА НИ??!!! написа Рафаил-Росен Стефанов. Всичко четете тук: http://mejdu-redovete.com/igumen-rafail-prokle-bulgarite/Boiko_Borisov_qdosan_namra6en

Подобни новини

Оставете коментар