Преди 20 години ЖУРНАЛИСТИТЕ търсеха ИСТИНАТА, сега не е така! Истината е в … Днес МАФИЯТА е в капиталистическата система, а не в изолирана… Който си мисли, че ПАРИТЕ не са в ЦЕНТЪРА на СВЕТА или е наивник или…

Преди 20 г журналистите и журналистиката търсеха истината. Днес истината е в социалните мрежи, защото медиите са оплетени в различни финансови схеми. Това не само ги кара да премълчават истината, а дори много често да я обръщат на 180 градуса. Помните по време на социализма, а тези които не са били родени да питат бащите и бабите си, неудобни събития се премълчаваха, а сега направо се завъртат наобратно, защото така е наредил собственикът на медията. На него пък му е наредил някой който финансира медията. Който си мисли, че светът не се върти около парите или е наивник или е мултимилиардер в края на живота си. Днес мафията е в капиталистическата система на управление, а не в изолирана група хора, които действат извън закона. Днес мафията е малка група хора наречена власт, която приема закони такива каквито са им нужни за да ограбват огромната маса хора, цели народи, целия свят. Комунистиската диктатура беше заменена от мафиотска диктатура.

Boiko_Borisov_kato_Pinokio_reje_darven_noj_mnogo_nosove
Снимка Интернет
Нали не сте забравили какво е Демокрация. Казал го е Пол Брек преди 200 г: Демокрацията е състезание да привлечеш колкото се може повече глупаци на своя страна.

Подобни новини

Оставете коментар