НИКОЙ не иска да е съсед на БОЙКО БОРИСОВ в имот на морето купен като шеф на „Ипон“, съседи са му МАРГИНИТЕ в село…

Няма желаещи да станат съседи на Бойко Борисов на морето. Имотът е от 70 декара в село Рогачево и се рекламира чрез имот на премиера Борисов. Продажбата върви още от 2009 г и в чуждите сайтове съседният имот е описан като на „Кмета милионер на София“. Оказва се, че първо обявата е била пусната във Файнейшъл таймс и тогава цената е била 6,277 млн. долара.
Според публикация в BIG5.BG нивата на премиера в с. Рогачево струва около 3 млн. лева. Тя продължава да тъне в трънаци и бурени, високи колкото човешки бой. Теренът е 1,5 декар, състои се от два парцела и се намира на улица „Панорама“, точно до пътя за Албена. Местните разказват, че премиерът не е стъпвал никога в селото. Парцелът е придобит през 1988 година от местни роми. По това време Борисов е бил собственик на охранителна фирма „Ипон“, а цената на земята се търгуваше за 4 лева за квадратен метър. Любопитна подробност е, че парцел в съседство имат и братя Маргини. Имотът им е придобит за жълти стотинки също в годините преди прехода. Днес пустеещата нива на братя Маргини е точно до модерния хотелски комплекс „Хармони Хилс Резидентс“. Два парцела по 750 кв. метра в балчишкото село притежава и Симеон Сакскобурготски. Първият ВИП жител на Рогачево стана бившият ковчежник на НДСВ – Максим Димов. Финансистът построи дворец с парк 8 дка, барбекю и басейн на най-високата точка в селото. Днес имението е запорирано заради кредити от КТБ, а в двора лаят самотно двете каракачански овчарки, допълва BIG5.BG.
Постоянните жители на с. Рогачево са около 100, но през лятото стават няколко хиляди. Само в комплекса „Хармони хилс“ през лятото има около 1000 души. В селото имоти имат 22 националности. Сред тях са представители на всички бивши съветски републики. Къща в селото има и семейство от Кувейт.
Boiko_Borisov_kato_narkobos_s_pura
Снимка Интернет
От „Ипон“ до трона Министър председател.

Подобни новини

Оставете коментар