3 дни медиите-папагали ни занимават с УМИШЛЕНИТЕ ГЛУПОСТИ на Методиев БОРИСОВ Вместо с ЦЕНАТА на БЕНЗИНА той ни будалка с 84 от 10 000 бензино-колонки НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ срещу АВЕРИТЕ на БОРИСОВ и самия него започва в София, Варна, Пловдив и Бургас на…

3 дни папагалите-медии подчинени на тоталитарния бандитизъм на Методиев Борисов ни занимават с умишлените глупости на шефа си. Вместо да се тръби за най-високата цена на бензина в Европа в най-бедната държава папагалите ни будалкат с нередности в 84 от общо 10 000 бензино-колонки (под 1%). Това е отвличане на вниманието от аверите на Методиев Борисов, защото държавата е акционер в ЛУКойл – играчът, който налага цената на бензина в България. Срещу Борисов и аверите му започва протест на 1 септември в 4-те най-големи градове в България – София, Варна, Пловдив и Бургас.
Запомнете тези две думи в съчетание – тоталитарен бандитизъм. С него Методиев Борисов ще остане в историята. Поне 10 г безвремие за всички нас.

Снимка Интернет
Няма ден в който Методиев Борисов да не лъже евтино българина за да отклони вниманието му от съществените проблеми в живота му.

Boiko_Borisov_kato_Pinokio_reje_darven_noj_mnogo_nosove

Подобни новини

Оставете коментар