САЩ ни нагряват като олигофрени за да може бежанците да спат по гари и поляни! Това е отговор на нежеланието на ЕС да подпише РОБСКИЯ ДОГОВОР за…

МИЛКО ГЕОРГИЕВ
САЩ пуснаха на пълни обороти новата си система „ХАРП“ в Хърватия и ни нагряват като свински котлет на сач. Причината е, че искат да осигурят температурен коридор на сирийци и авганистанци, които спат по гари и поляни от Солун до Мюнхен.
С изпържването ни от страна най-голямата демокрация в света стана ясно, че САЩ сурвакат Евпорейския съюз с емигранти, защото още не иска да подпише робския договор за свободна търговия. Властелините на света продължават да инжектират Германия с други народности за да продължат контрола над нея и за да не се появи новия Хитлер. След осеменването на германците с турци, негри, босненци, албанци, сега идва ред на арабските пишки. Отдавна е известно, че Америка иска да изсмуче цялото арийско бяло население на Европа, която ще стане арабско-мюсюлманска територия.
САЩ наказват германците и французите и затова, че шикалкавят и не желат да станат поле за бойни действия срещу империята на Путин.
Меркел и Оланд от ден на ден заприличват на оловни войничета, които започват да се топят от рабополепие и покорство. Нещастният българин трябва вече да гледа не Емо Чолаков, а да следи колко хиляди бежанци на турска територия пред гръцкия остров Кос. Десетки хиляди сирийци се готвят да щурмуват, което ни гарантира пържене в собствената ни мазнина поне до края на септември.
haarp_sistema
Снимка Интернет
Това е американската система Haarp базирана в Хърватия.

Подобни новини

Оставете коментар