ЕВГЕНИЯ ЖИВКОВА на 104-годишнината от рождението на дядо си ТОДОР ЖИВКОВ: БОЙКО БОРИСОВ и ПЪРВАНОВ откриха паметника на дядо ми в Правец за 90-годишнината му ТОДОР СЛАВКОВ: Днес не ги чакаме, нямат изгода. Поименно ги знам всички, които…

Днес се навършват 104-години от рождението на Тодор Живков.
„След тържестното в 10 ч в Правец пред паметника на бившия първи беше открита градинка с паметник на майка ми Людмила Живкова и после коктейл“, обясни внукът Тодор Славков.
„Комунизъм в България не е имало. Има огромна носталгия, защото имаше спокоен живот, добро образование и здравеопазване. Паметникът пред който се намираме е открит на 90-годишнината на дядо ми. Тогава откриването беше направено от Бойко Борисов и Георги Първанов“, призна Евгения Живкова.
„Днес не ги чакаме Борисов и Първанов. Нямат изгода, затова няма да дойдат. Ще отидат на друго място, където имат полза.
Това, което сме имали тогава не са били привилегии, а даденост. Разделихме се всички с това, което днес имат управляващите. Ще се кандидатирам за общински съветник от партията „Напред България“ създадена от баща ми. Иначе противниците на Тодор Живков ги знам поименно“, допълни Тодор Славков.

Muzei_socializma_you_com
Снимка www.youcomments.com
Тодор Живков ви маха от музея на социализма във Варна с напомнянето, че:
Високомерността и гордостта са дяволски създания. Ако ти не можеш да ги контролираш, те ще контролират теб. Днес високомерността и гордостта обаче са основни евроатлантически ценности.

Подобни новини

Оставете коментар