ЦИК обслужи ДПС Доган и Местан по заповед на ГЕРБ и Валери Симеонов! Наруши закона като прие ЕДИНЕН № на бюлетината за големите партии? Цялата държава продължава да се управлява от ДПС и преди и сега..

Централната избирателна комисия (ЦИК) обслужи ДПС Доган и Местан по заповед на ГЕРБ и Валери Симеонов. Наруши закона като прие номерът на бюлетината за големите партии да бъде един за цялата страна, а не както е записано в изборния закон, че жребият за номерата се тегли във всяка общинска избирателна комисия. Тоест номерата са една партия са различни в различните общини.
Говорителят на ЦИК Цветозар Томов обясни, че при вземане на решението големият казус е бил нарушението на закона, но го приели, защото така избирателят нямало да се обърка. Кой е най-неграмотният избирател в България – този на ДПС.
БСП реагира остро в официално изявление на Михаил Миков: Ние сме голяма партия и имаме полза от едно такова решение, но ще го атакуваме по съдебен ред, защото то нарушава закона.

djamia_musulmani
Снимка Интернет
Цялата държава продължава да се управлява от ДПС и преди и сега. Бойко Борисов първо излъга немислещите българи, че ще прати всички комунисти в затвора, а самият той е излюпен в тяхната люпилня. После излъга глупавите българи, че ще изхвърли ДПС от властта, а днес е управляван от ДПС, защото Доган и Местан гласуват всички важни закони, които останали слуги на ГЕРБ се опъват да подкрепят. Обаче си остават слуги, защото властта е пари.

Подобни новини

Оставете коментар