БАНДИТЪТ БОРИСОВ излъга, че е пуснал РУСКИ САМОЛЕТ през България..?! Външният министър го опроверга: Борисов говореше за ХИПОТЕЗА.. ЛЪЖАТА: Предпочитам да обясня на НАЧАЛНИЦИТЕ си от ЕВРОПА, че…а не трупове…

Бандитът Борисов излъга, че е пуснал руски самолет през България. Външният министър Даниел Митов го опроверга, като обясни, че Борисов е говорил за хипотеза:
„Създаде се малък хаос по въпроса с руските самолети и трябва да го изясним веднъж завинаги. Това, което каза премиерът преди два дни – той говореше за хипотетична ситуация. След като не издадохме разрешение за прелитане на руски товарни самолети, защото имахме информация, че заявеният товар се разминава с реално превозвания такъв, тогава обсъждахме вариант, ако евентуално бъде нарушено въздушното ни пространство, какво да правим“, обясни още Митов.
Борисов лъже всеки божи ден пред камери и микрофони и медиите-папагали кудкудякат лъжите му с голямо удоволствие. В лъжата си Методиев Борисов замеси и началниците си от Европа. Ако нещо се обърка в държавата все с тях се оправдава, или със Станишев, Орешарски, Цар Крум и Хан Аспарух. Никога обаче не казва лоша сума за Царя, който го направи главен секретар и оттам тръгна бандитската му кариера на бяла якичка.
Boiko_Borisov_celuva_raka_na_Dogan
Снимка Интернет
Да сте чули лоша дума от Методиев Борисов към ДПС?

Подобни новини

Оставете коментар