Валентин Вацев: АМЕРИКА забърка тази каша години наред и никой не… За да се спаси търси съюз с РУСИЯ и КИТАЙ за сметка на Украйна… В ЕВРОПА днес на власт е финансовият капитал, който разрушава…

Прочетете и се замислете върху това, което каза Валентин Вацев в ефира на ТВ7:

Бежанците тепърва ще заливат Европа. Близкият Изток е мястото където Америка най-много се е бъркала. Там вече не може да се живее нормално, зона съсипана от Америка и Европа. Ако тръгнат към Саудитска арабия ще ги разстрелят на границата.
Това са Христовите земи, на пророка Мохамед, това е културното сърце на Европа. Голяма привилегия е да живееш без история и всеки ден ще е нов за теб.
Това което мен ме гневи, че вече не българите определят правилата в България. Ние сме кръстоносна земя. По Черноморието скоро официалният език ще е руски, в много райони се говори само турски. Бежанецът трябва да разчита не на право, а на милосърдие. Ясно е нежеланието на елита в България да прави разлика между бежанци и икономически имигранти, които са много повече. Ами нали 2 млн българи също са икономически емигранти. Първите 2-3 поколения е мрачен живот. В гурбекчийството първите 100 г хубаво няма.
Днес европейският капитал има нужда от безплатна работна ръка, така наречения външен пролетариат. затова в Германия има 6 млн турци.
Европейският трудещ е свикнал на високи заплати, а арабският бежанец е доволен само да му дадеш да яде.
В Европа днес обаче на власт е финансовият капитал, който разрушава, не признава никакви трудови прави, не признава никаква средна класа, която досега властваше в Европа. САЩ го усетиха първи този финансов капитал.
Ирак беше съсипан, Либия вече не съществува. Това е една от главните причини Русия да се върне в Близкия Изток. Идеалният съюз според Бжежински е Русия – САЩ – Китай. Затова Америка обърна гръб на авантюрата в Украйна. И всичко това за да стопли отношенията си с Русия. Затова Русия гради 3 военни бази в Сирия.
В Англия казаха – никакви квоти, България да каже същото.
За Кунева е изгодно. Миглена Кунева живее така, че за нея всичко да е изгодно, за нея. Европейският съюз е към края си, да мислим за новия европейски съюз. Започва новия ден с новата политика на Европейския съюз и Балканите.
valentin_vacev
Снимка Интернет
Валентин Вацев вижда бъдещето в съюз Америка – Русия – Китай.

Подобни новини

Оставете коментар