КОЙ ЛЪЖЕ за ГОРЕЩАТА ТОЧКА от бежанци в България – БАНДИТЪТ или МЕРКЕЛ? Отговорът: Когато бандитът лъже става ГНЕВЕН и влиза в ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ по телевизия слуга и благодари на всички за разбирането…

Кой лъже сега за създаване на Гореща точка бежанци в България – Бандитът или Меркел?
Отговорът: Когато бандитът лъже става гневен и влиза в обяснителен режим по телевизия слуга и в ефир благодари на всички за разбирането. И обвинява други телевизии бухалки, които казват истината. А тя излезе официално от устата на Меркел: „България поиска гореща точка и ние ще им я дадем“.
Гореща точка означава България да стане буферна зона за милиони бежанци. В държавата ще се изградят лагери, където емигрантите ще живеят и чакат, а може и да останат тук.
„До няколко месеца към Европа ще тръгнат 8-10-12 милиона бежанци. Знам, че българите ги е страх. И мен ме е страх. Не им искаме парите за Гореща точка. Искаме да живеем спокойно. Турция ще получи 1 милиард евро, но ще изхарчи 5. Проблемът на Европа не зависи от Европа, а от Русия и Америка, ние сме жертвите. На този пенсионер ще му отговоря, че пенсионерите в България вземат по-малко от бежанец, ще отговоря с 25 г. Преди 25 г България беше средно европейска държава. Съсипаха я“, обясни Методиев Борисов.
Този същият е във властта от 1999 г, цели 16 г. Преди това е работил мутра.
„Всеки ден играя тенис и футбол по един час, затова изглеждам толкова добре. В тениса съм професионалист, изкарвам пари. Залагаме на 5, 10 лв. Удоволствие е да ти ги направят на фунийка и ти ги сложат на ракетата“, похвали се Методиев.
Останаалото в ефир беше „бъркане по дупките“.

Снимка Интернет
Видите ли го гневен, значи са го хванали в лъжа на високо ниво. Иначе той всеки ден си лъже на ниско и средно ниво.

Boiko_Borisov_gneven_krivi_glava

Подобни новини

Оставете коментар