МАСОВ РАЗСТРЕЛ във ВОНЯЩА АМЕРИКА – 40-ти за 270 дни! Калкулаторът: На всеки 6 дни… Последните 3 г шокиращите … пъти УБИЕЦЪТ искал да влезе в НОВИНИТЕ… Да ви пикая на демокрацията и свободите.

Масов разстрел във воняща Америка. 40-ти за 2015 г. Калкулаторът показва, че масово убийство в САЩ става на всеки 6,7 дни. За последните 3 години в учебните заведения на Америка е имало стрелба 142 път. Забележете, само в учебни заведения. Да ви пикая на демокрацията и свободите. Убиецът искал да влезе в новините.

Подборностите:
13 убити (3-ма умряха на път за болницата), 4-ма ранени при стрелба в колеж в северозападния американски град Орегон късно снощи.
Сред загиналите е и стрелецът – 26-годишният Крис Харпър Мерсър. убит в престрелка с полицията. Той не е бил студент в колежа.
Извършителят е обсъждал в интернет плановете си за стрелбата. Той е искал да попадне в новините и е смятал, че това е единственият начин. Според очевидци чернокожият младеж нахлул гневно в колежа „Умпкуа“ с четири огнестрелни оръжия и накарал хората да кажат коя религия изповядват. Той стрелял по онези, които се представили като християни.
Обама:
„Онемели сме… Молитвите обаче няма да са достатъчни! Те няма да се справят с болката, скръбта, гнева, който би трябвало да изпитваме, няма и да направят нищо, за да предотвратят подобни касапници на някое друго място в Америка, следващата седмица или след няколко месеца.
Ние направихме политически избор – да позволим това да се случва на всеки няколко месеца. Колективно отговорни сме пред онези семейства, които са загубили своите близки заради нашето бездействие. Не се прави нищо, за да бъде предотвратена нова касапница някъде другаде в САЩ следващата седмица или след два-три месеца“.
Обвиненията са, че оръжейното лоби има силни позиции след републиканците.
Бен Карсън – бивш неврохирург, който е с добри позиции в надпреварата в републиканския лагер – изрази смята, че конкурентите в предстоящите избори използват масовата стрелба, за да поискат повече ограничения върху продажбите на оръжия в Съединените щати.
Obama

Снимка Интернет
Вижте го, на какво ви прилича. Не каза и думичка обаче, че това поредно масово убийство може да е предизборен ход за да бъдат ударени републиканците, които са с най-голямо оръжейно лоби. Какво тук значат някакви си 13 живота. Те избиха 3000 души като събориха кулите близнаци и всичко в името на парите, чието умножение наричат демокрация.

Подобни новини

Оставете коментар