РУСИЯ поиска от АМЕРИКА да се включи във войната с…. ТЕРОРИСТ №1 – Америка чрез медии слуги … На 7 октомври ПУТИН навършва… СВЕТЪТ има отчайваща нужда от него за да ….

Русия поиска от Америка да се включи във войната срещу Ислямска държава с разузнавателна информация. Тоест да каже къде точно са разположени гнездата на бандитите за да бъдат бомбандирани.
Терорист №1 на света – САЩ обаче мълчи. Продължават да бълва чрез платените си медии антируска риторика. Спомнете си само как светът гръмна, че руснаците са убили двайсетина мирни граждани в Сирия преди още изстребителите да се вдигнат във въздуха за първите удари. Наложи се Путин официално да опровергава. Един от най-евтините слуги – българска национална частна телевизия прати свой „водещ“ журналист на границата на Сирия с Турция откъдето да обясни, че сирийци бягат от бомбандировките на Путин. Евтини манипулации на американците и слугите им, но светът вече е пълен с осъзнати хора, които знаят какво се случва и кой е виновен за бедствията в света. Парите обаче обръщат истината.
Днес Жорж Ганчев им го каза право в очите – Америка създаде Ислямска държава и целта и бе чрез нея да влезе в Русия. Затова руснаците ще я ликвидират пред погледа на целия свят. И накрая САЩ ще се включат с излитане на няколко техни самолета, така както се обявиха за победители, след като Русия победи Хитлер.
На 7 октомври Путин има рожден ден, навършва 63 години. Светът има отчайваща нужда от него за да спаси човечеството от терорист №1 – Америка.

Карикатура Интернет
Това е жестоката реалност за света, Америка и Ислямска държава. Умните хора знаят истината, а продажните политици обвиняват Русия.
karikatura_terorist_s_noj_pred_zemnoto_kalbo_s_druga_raka_vzema_$_ot_USA

Подобни новини

Оставете коментар