ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ: Цинизмът на БОРИСОВ е толкова голям, че …. АТАКИТЕ започнаха 2010 г, когато на власт…, а даже в момента КТБ има активи за 2 млр евро… КУЛЕЗИЧ: Борисов често обича да се кръсти и зарича, но злоупотребата с кръста…

В първата част на интервюто на Цветан Василев пред Любо Кулезич банкерът каза следното:
„Цинизмът на Борисов и неговото правителство е толкова голям, че половината министрите не са негови, а на Доган. Пеевски и Горанов се чуват по няколко пъти на ден, пият кафе постоянно. Атаките срещу банката започнаха през 2010 г, когато на власт дойде правителството на Бойко Борисов. Завист, комплекси, власт, алчност. Реалните активи на КТБ в момента, след ограбването са 2 млр евро. С началото на кризата ние заложихме на една китайска поговорка – Когато задухат силни ветрове не строй стени, а изгради вятърни мелници. Не е вярно, че сме давали високи лихви. Бяха над нормалните около половин процент до 0,75%. Нашият модел беше да купуваме бизнеси. Забележете, не да ни ги подарява държавата, а да купуваме, да ги ремонтираме и да ги продаваме. Така натрупахме много работещи предприятия. Цената на Виваком през юни беше 450-500 млн евро , а сега брокери като Пеевски и Сталийски искат дая продадат за 150 млн евро. Търсят купувачи и им казват, разликата за нас.
В момента бюджетният дифицит е 3,8% и ще стане 9%. Заблуждават българския народ с медиите на Пеевски“.
Авторът на интервюто Любо Кулезич призна:
„Това интервю го уговорих още през юни, когато работех в Нова телевизия като външна продукция. Силва Зурлева обаче финно каза, ама то… ТВ7 е единствената свободна в момента телевизия. Още тогава го казах в ефира на Нова телевизия, която сега се саморекламира като свободна, което е лъжа. Живеем в мракобесни времена. Борисов често обича да се кръсти, но злоупотребата с кръста се връща жестоко. Тогава той се кръстеше през мен, че не е взел пари, че не участва в задкулисни игри, но Цветан Василев казва друго. А и фактите са такива. Влизат в банката с прокурори и полиция, влизат в телевизия ТВ7 с прокурори и полиция. Запомнете посланието на Цветан Василев за 9% бюджетен дифицит. При Жан Виденов беше 7,8%. Този 16 милиарден заем е за се покриват безобразията. Утре Цветан Василев ще ви каже защо Борисов се е обзавел с капацитет като Пеевски, с медии, които да промиват мозъци, рекламират се като свободни, а не са….
Borisov_pregarnal_rabotni4ka_gleda_silno_vlubeno
Снимка Фейсбук
Безумието на един народ – да е влюбен в най-голямата мутра в държавата.

Подобни новини

Оставете коментар