ЛАВРОВ: Поразително е ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ не се СРАМУВАТ от изявленията на Бойко Борисов за… ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: Има ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ и прокуратурата…

Външният министър на Русия отправи послание от ефира на НТВ към българите и техния министър председател след изказването му за американския бизнес и съответно Русия:
„Българският премиер Бойко Борисов трябва да се срамува пред избирателите си заради твърдението си, че руските енергийни проекти в страната бяха спрени в полза на САЩ. Бях изненадан да прочета изказването на министър-председателя на България Бойко Борисов, който заяви, че България е отказала да изпълни енергийни проекти с Русия, включително и „Южен поток” в интерес на Съединените щати. Просто е поразително как хората не се срамуват от такива изявления. Бих се срамувал пред избирателите и пред страната си“!

Велизар Енчев:
Българите трябва да се срамуват от Борисов, защото така може да говори един политик, но не и един държавник. Това правителство е най-русофобското и същевременно най-американофилското. Българската прокуратура трябва да се самосезира, защото има престъпно бездействие към американските ТЕЦ, чийто договори Борисов го е срам да гледа, защото са престъпни. Бизнесът излезе вчера и каза, че българите плащаме всяка година държавна помощ от 333 млн лв на американците.
Lavrov
Снимка Интернет
Лавров показва, че българският министър председател е без мозък.

Подобни новини

Оставете коментар