ЖУРНАЛИСТ от БНТ: Лицензирайте журналистите като таксиметровите шофьори! ОТГОВОРЪТ на youcomments.com: МИСЪЛТА не е таксиметрова услуга за да я лицензираш, но ПОЛИТИЦИТЕ отдавна са я лицензирали също като такси

Преди дни журналист от БНТ Варна написа във Фейсбук, че журналистите трябва да бъдат лицензирани също като таксиметровите шофьори!
Отговорът на youcomments.com беше следния: Мисълта не е таксиметрова услуга за да я лицензираш, но политиците отдавна са я лицензирали услугата журналистика! Който е покорен и послушен слуга има лиценз, който не слуша – няма. Услугата журналистика отдавна вече е само услуга, също като таксиметровата услуга. Отваряте вестниците и четете заглавия под главата: Бойко нахока американците и се скара на руснаците. Нито един вестник не излезе със заглавие: Срамуваме се от теб, че си ни министър председател, защото продаде България на Америка. Даже трите мацки от „Пуси райът“, които Путин прати в затвора за 3 дни в България разбраха какво се случва. Паказва едната пухено прасе и обяснява, че това е прасето, което държи всички медии в България.
TV-manipulacii
Снимка Интернет
Това е новата таксиметрова услуга – нарича се журналистика.

Подобни новини

Оставете коментар