Разпитаха МЕТОДИЕВ БОРИСОВ в съда за си направи PR по 2 дела.. Вместо да го питат колко % от БУЛТАРТАБАК са негови и колко % от КОНТРАБАНДАТА е негова ЦИГАНИН: Мога да донеса колкото искате български ЦИГАРИ без бандерол

Днес Методиев Борисов си направи PR в съда по 2 дела. Първо го разпитваха пуснал ли е и защо руски самолети през българска територия по PR-ско дело заведено от „Протестна мрежа“. Народа му вика: Бъркат си в гащите.
Второто дело беше така нареченото „Златно пате“. Методиев още веднъж каза, че подписът за продажба на общински имоти докато е бил кмет е бил фалшифициран.
Тъпият български народ сега си казва – Ето, и той влезе в съда да го разпитват. И той е като нас простосмъртните.

Вместо съда да го разпита по дело заведено от „Бивол“ за собствеността на „Булгартабак“ и контрабандата с български цигари без бандерол. „Бивол“ разкрива фактите с помощта на турските тайни служби. Затова главният прокурор беше преди седмица на среща с министър председателя на Турция. Защото турците са задържали човекът, който върти контрабандата и този човек може да изкара всички бандитски игри на собствениците на „Булгартабак“, които според „Бивол“ са Борисов и Пеевски. Така както са собственици на „Левски“ чрез поставени лица и затова искат да унищожат ЦСКА. Феновете на ЦСКА вместо да правят протести да вземат да се организират и хвърлят един анти-ГЕРБ вот в цялата държава. Само така могат да отвърнат на удара.
Че се продават контрабанда български цигари го доказа разследване на СКАТ, които отиват в южен наш град и искат от циганин търговец голямо количество, а циганинът отговаря: Мога да ви доставя колкото искате.
Boiko_Borisov_gneven_krivi_glava

Подобни новини

Оставете коментар