БАНДИТ №1 рекетира ВАРНЕНЦИ с магистрала „Хемус“! Нарича ВАРНА СЕЛО, защото…. ВАЛЕНТИН ВАЦЕВ: Целта на Борисов е да ВЪЗБУЖДА ЖЕНИТЕ и ….

Бандит №1 в държавата рекетира варненци с магистрала „Хемус“. В ефира на обслужваща телевизия Геноцида на България обяви, че Варна е село, защото
няма магистрала и неговият кандитат би трябвало да стане кмет.
„До края на мандата на това правителство ще докара „Хемус“ до Велико Търново“, лъжец №1 в България. Запитан защо излъга, че е пускал руски самолети през българското въздушно пространство отговори – Ами, аха да минат…
Университетският преподавател Валентин Вацев коментира: Целта на Борисов е да възбужда жените и друг да му е виновен. В Русия са вдигнали ръце от него. Изобщо не искат да го слушат, защото са сериозни хора и за тях един министър председател не може да е уличен клоун.
Днес този клоун ни каза, че в Блгария имало много хора болни от рак, защото имало нездравословни храни. Истината е друга – стресът. Четете какви глупости написаха PR-ите му във Фейсбук:
Статистиката отчита изключително висок брой онкоболни в България. Когато с министъра си задавахме въпроса каква е причината за това, започнахме с неправилното хранене на българина – вредните храни, вредните навици, които за съжаление още от деца се налагат в бита. Целта ни не е да събираме от данъци пари. Ние неслучайно имаме най-ниските данъци в ЕС. Най-добре и най-щастливи ще сме, ако имаме 0% събираемост от данък върху такива храни, защото целта ни е това, с което българите и българчетата се хранят и пият, да е абсолютно безвредно.
Varna_bombandirana__
Снимка Интернет
Това е село Варна.

Подобни новини

Оставете коментар