ГИГАНТСКА МАНИПУЛАЦИЯ с РЕФЕРЕНДУМА! Не искаш БЮЛЕТИНА, дават ти я! ЦЕЛТА им е…

Гигантска манипулация с Референдума върви в момента. Влизаш в избирателната секция, не искаш бююлетина за рефелендума, дават ти я. Целта им е да я вземеш и се разпишеш. Тоест да отчетат, че си гласувал на референдума. Току що от ЦИК обясниха, че дори да не те питат, а просто ти дадат бюлетина не е нарушение на Избирателния кодекс.
С манипулацията искат да стигнат избирателна активност плюс 1 от последните избори. Само тогава по закон референдумът ще бъде признат. Не ги вълнува как си гласувал, с „Да“ или „Не“, защото е ясно, че който гласува в референдума е „За“ електронното гласуване. Съотношението „За“ ще е около 70-80% срещу 20-30 % „Против“. Голямата борба е да се стигне броя на гласувалите от последните избори.
Гигантската манипулация с референдума започна, когато Народното събрание отхвърли въпроса за Задлжителното гласуване. По заповед на ДПС депутатите от ГЕРБ, Реформатори, АБВ и „Патриоти“ натиснаха „Не“ и този въпрос не влезе в референдума. Борисов излезе със смешното обяснение, че пултовете се повредили. Остана само въпросът за електронното гласуване. Представете си следната картинка – апартамент в Истанбул и от един компютър за ДПС гласуват хиляди турци. Няма яснота как технически ще става гласуването електронно, така че този вариант е реалност. Не случайно подобно гласуване в Европа няма с изключение на една Балтийска държава.
Obama_Plevnaliev_Kamaran
Снимка Интернет
Президентът много му се иска да го избират електронно, началниците му на снимката също ще са доволни.

Подобни новини

Оставете коментар