ГОЛЯМ СМЯХ в Брюксел! Въпрос към БОРИСОВ на английски, той отговори: … ТРАГИЧНОТО е, че ЕС разреши БЪЛГАРИЯ да тегли заем за БЕЖАНЦИТЕ

Голям смях падна на пресконференция в Брюксел след изборния ден. Между кудкудякането на обслужващите журналисти към Борисов беше отправен въпрос на английски и познайте как отговори той – „На вас по-късно ще ви отговоря“ и PR-ите му закриха пресконференцията.
Трагичното от Брюксел обаче е друго – Европейският съюз разреши на всички държави от общността да вземат заеми за да решат проблемите си с бежанците. Нито една европейска мутра с власт в ЕС не повдигна въпроса – Кой предизвика бежанската вълна и как да бъде спряна? Търсят се последстивията, а не първоизточникът. А той е Америка. И каква стана тя. Този който произведе бежанците сега ще се облажи от заемите, които Европейските държави ще вземат от банките. Да ти пикая на демокрацията и капитализма. Всеки един нормален българин, чех, поляк, германец…. плаща сметката.
Boiko_Borisov_otvorena_usta_mikrofon
Снимка Интернет
Борисов не може да повярва, че охраната му бе пробита и журналист му зададе въпрос на английски, който той не разбра и това го изложи пред чужденците в центъра на Европа.

Подобни новини

12 Thoughts to “ГОЛЯМ СМЯХ в Брюксел! Въпрос към БОРИСОВ на английски, той отговори: … ТРАГИЧНОТО е, че ЕС разреши БЪЛГАРИЯ да тегли заем за БЕЖАНЦИТЕ”

 1. Eleonoris

  Е та кат не знае Английски та голяма работа дее*а и хамериканците прости що те не научат малко Български бе тапанари прости …. Борисов си е Българин който иска да му зава въпроси нека са на нашия разбираем език !

 2. ВЕНЕЛИН ДЕДИНСКИ

  ГЛУПАКЪТ НЕ РАЗБИРА,ЧЕ Е ГЛУПАК,ЗАЩОТО Е ГЛУПАК!

 3. Savina

  Защо някой трябва да изпитва срам от факта, че не знае чужд език? Ако е неграмотен на родния си, това е за срам. Фактът, че не знаеш или не искаш да говориш на английски, не е повод за срам, особен за премиер на България, където се говори Български!!! Официално!

 4. Зарева

  Изключително глупав материал, с изключително глупав извод…При това с изопачаване на фактите…Истината е, че Ес се опитва да задължи държавите да теглят заем, за да се справят с бежанците

 5. Dimitar

  Перфектният пример какъв олигофрен ни е премиер

 6. вал

  вярно това тука статията дето е написана-тя е за присмех и за срам,а не онова на премиера.

 7. Галина Дунева

  УБИХА НИ „ГОЛЕМИТЕ И СИЛНИТЕ “

  ПОКАНИХА ГИ ЩЕДРО ,А СЕГА НИ ГИ ДАВАТ „ЩЕДРО “ , ЗА КОЕТО ЩЕ НИ ОТПУСНАТ ОЩЕ ПО „ЩЕДРИ“ ЗАЕМИ , КОИТО НИЕ ДА ИЗПЛАЩАМЕ …..

  ЗАЩО ???/
  КЪДЕ НИ Е СУВЕРЕНИТЕТА ???
  КЪДЕ Е НАШИЯТ ОРБАН ….???
  С КАКВО НИ ДЪРЖАТ , ЧЕ НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА ЛЕЖИМ В КАЛТА И ДА ИМ ДИШАМЕ ПРАХА , МЯТАЙКИ СЕ И ЗАЩИТАВАЙКИ НЕ НАШИ , А ТЯХНИ ИНТЕРЕСИ …..((((((
  КЪДЕ Е НАШЕТО „ЗЛАТНО МОМЧЕ“, СПОРЕД ЮНКЕР …????
  ИЗГЛЕЖДА Е ЗЛАТНО ЗА ТЯХ , А НЕ Е ЗА БЪЛГАРИЯ ……(((((

 8. Галина Дунева

  ЩО Е ТО ЕВРОПЕЙСКА „СОЛИДАРНОСТ“ „СПРАВЕДЛИВОСТ ‘, „ГРИЖА “ „ПОМОЩ “ „СЪГЛАСИЕ “ , „РАВНОПОСТАВЕНОСТ“……., МОГА ДА ИЗРЕЖДАМ МНООООООГО ОТ ВЕЛИКИТЕ ОБЩОЕВРОПЕЙСКИТЕ НИ „ЦЕННОСТИ “ И МОРАЛ В ДЕЙСТВИЕ.?!……((((((((
  ДОКОГА ?!
  ОСЛЕПИКА НИ С ТОЗИ ПРАХ В ОЧИТЕ НИ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 25 ГОДИНИ!
  ОКАЗА СЕ ,ЧЕ „ИНТЕРЕСА СИ Е КЛАТИЛ ФЕСА “ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ ……….((((((((

 9. Галина Дунева

  за бежанците…….. „великите и големите “ ни ги преотстъпват с „щедри “ заеми , а от 10.10 сме официално „гореща точка “ , с промяна на законодателството тихомълком и подмолно, с отваряме и либерализация на опазване на границата ни…… В същия момент немците си ограничиха законите , кактоо и много от другите силни страни втвърдиха законодателствата си спрямо бежанците …..Беше ясно , че ни „кроят нещо страшно „………((((((

 10. Галина Дунева

  ….театър , цирк , драматургия и кукловоди …….ПЪЛНА ИЗМЯНА !

  … за това ги е страх от задължителното гласуване ….

  всички са обвързани …. или ги държат с нещо ……т. е. хора със загубено достойнство чест и съвест , за да могат да играят по свирката ………

  ..а , някои просто са купени ….

 11. Галина Дунева

  …..жалкото е че в тази картина никой не смее да регистрира наши Български интереси……Докога ?! Има ли край ?

 12. Антоанета

  Някога Балканите спряха мюсюлманското нашествие и дадоха шанс на Севера да разцъфти в ренесанс. Днес Северът ни връща „услугата“. като официално оформя две Европи – южна, затънала в дългове размирна територия на религиозни борби и насилие, заселена с мюсюлмани, и северна, която да богатее на гърба на колониалните ресурси.
  Ние позволихме това, ще се примирим ли, ще приемем ли поредното робство в историята на родината ни? Още 500 г. ли ще изоставаме в еволюцията за интересите на севера?

Оставете коментар