ГОЛЯМ СМЯХ в Брюксел! Въпрос към БОРИСОВ на английски, той отговори: … ТРАГИЧНОТО е, че ЕС разреши БЪЛГАРИЯ да тегли заем за БЕЖАНЦИТЕ

Голям смях падна на пресконференция в Брюксел след изборния ден. Между кудкудякането на обслужващите журналисти към Борисов беше отправен въпрос на английски и познайте как отговори той – „На вас по-късно ще ви отговоря“ и PR-ите му закриха пресконференцията.
Трагичното от Брюксел обаче е друго – Европейският съюз разреши на всички държави от общността да вземат заеми за да решат проблемите си с бежанците. Нито една европейска мутра с власт в ЕС не повдигна въпроса – Кой предизвика бежанската вълна и как да бъде спряна? Търсят се последстивията, а не първоизточникът. А той е Америка. И каква стана тя. Този който произведе бежанците сега ще се облажи от заемите, които Европейските държави ще вземат от банките. Да ти пикая на демокрацията и капитализма. Всеки един нормален българин, чех, поляк, германец…. плаща сметката.
Boiko_Borisov_otvorena_usta_mikrofon
Снимка Интернет
Борисов не може да повярва, че охраната му бе пробита и журналист му зададе въпрос на английски, който той не разбра и това го изложи пред чужденците в центъра на Европа.

Подобни новини

Оставете коментар