ВОЛЕН измести ФОКУСА от 5,5 млр ЗАЕМ, който БОРИСОВ подписа в Брюксел, за… РУМЕН ГЕЧЕВ: В бюджет 2016 има заложен нов дълг от 5,5 млр лв БАНДИТЪТ пак излъга: Не съм съгласен за нов заем

Камерите насочени към Волен Сидеров изместиха фокуса от 5,5 млр лева заем, който Бойко Борисов подписа в Брюксел в неделя на спешното заседание на ЕС за бежанците. Тогава Методиев Борисов излезе с оправданието, че Европа го натиска за заем, но той не бил съгласен. Бандитът пак излъга. Така както не беше съгласен в новия бюджет 2016 са заложени 5,5 млр лева нов заем. Потвърди го депутатът Румен Гечев в ефира на една от телевизиите сутринта.
Меркел ли прави бюджета на България? Нали не беше съгласен? 16 милиарда плюс 5,5 милиарда стават 21,5 милиарда, с лихвите към 30 милиарда. Честито робство на децата ви до живот. Тези пари са една нова АЕЦ Белене, която щеше да прави пари за България минимум 50 години напред.
Boiko_Borisov_izliza_ot_urna_izbori_25_10_2015
Снимка Канал 3
В деня на изборите Бойко Борисов отиде до Брюксел и подписа нов заем от 5,5 млр лева, който ще отиде за бежанците. Това е една нова АЕЦ Белене.

Подобни новини

Оставете коментар