МИКОВ: ГЕРБ купиха изборите с 30 млн и заплахи за УВОЛНЕНИЯ и … УЧЕБНА ГРАНАТА по А. П. ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО от фалшивите избори и НОВИЯ ЗАЕМ от 5,3 млр в Бюджет 2016

Капиталист №1 на социалистическата партия БСП (б.а. В капитализма има само капиталисти, социалистът е близалка) – Михаил Миков е категоричен, че изборите са купени и мутризирани. Виктор Николаев по всякакъв начин се мъчеше да внушава, че БСП плачат, защото са губещи, но Михов го сложи на място като няколко пъти му повтори, че умишлено лъже и внушава в полза на ГЕРБ.
Същественото, което Миков успя да каже в ефир след като му спретнаха сценарий, по телефона се обади Караянчева от ГЕРБ:
„10% са купените гласове. По 50 – 100 лв това прави около 20-30 млн лв. Слагаме и близо половин милион недействителни бюлетини. 3-4 пъти повече от европейската норма. ГЕРБ купиха изборите с 20-30 млн лева и заплахи за уволнения. В Девин няма да има балотаж, защото никой не иска да отиде на балотажа. Вторият се отказа, третият се отказа, четвъртият се отказа заради заплахи от уволнения на роднините му. Натискът от полиция и местна власт е навсякъде в страната. В Божурище тук до София идете и вижте как на центъра се разхождат дебеловрати момчета с черни костюми и черни лъскави коли и оказват натиск. Ами Перник? Защо вие големите разбирачи не говорите нищо за Перник, където кандидатът на ГЕРБ казва във видео, че вотът е купен в нейна полза. И прокуратурата отказа да образува досъдебно производство. Такови бандитски избори не са провеждани от както дойде демокрацията. Всъщност това изобщо не е демокрация. Хората обаче го разбират, не са глупави. Ясно е че вземането на властта със сила има само една цел – Да се усвоят едни пари по европейски проекти от обкръжението на силоваците. Никой не го интересува народа“.
Mihail_Mikov
Снимка Интернет
Разкритията на Първият човек на втората партия в България са плач в пустиня, защото прокуратурата няма да се самосезира.

Подобни новини

Оставете коментар